Celeb

2023.06.04. 08:32

Nem eszik és egyszavas válaszokat ad a börtönben Galambos Lajos

A mocsai zenész egyre rosszabb állapotban van a börtönben. Lajcsi már pépesítve sem eszi meg a börtönkosztot.

Kemma.hu

Ahogy arról korábban beszámoltunk, április 26-án megkezdte börtönbüntetését Baracskán a dáridózás atyja. Galambos Lajos a bevonulása után azonban sok időt nem töltött a rácsok mögött, börtönkórházba kellett szállítani. A zenész gyógyíthatatlan betegsége miatt már többször került kórházba, testvére folyamatosan próbálja benne tartani a lelket.

Lajcsi már több mint egy hónapja a hűvösön van, állapota pedig egyre rosszabb, számolt be róla a Ripost. A trombitás nemrégiben arra panaszkodott, hogy a börtönben kapott ételt csak pépesítve tudja megenni. Ügyvédje legfrissebb tájékoztatása szerint már a leturmixolt ételt is képtelen lenyelni. A börtönben külön nem főznek rá, így ugyanazokat az ételeket kapja, mint a többi rab. Csak a pörköltszafttal bírkózik meg és a leveseknek is csak a levét eszi meg. 

El lehet képzelni, hogy a bablevestől kezdve a rakott krumpliig milyen gusztustalan formákat öltenek a leturmixolt fogások. Nem szépítem: mint amikor egy moslékba mindent összeöntenek. Már előre öklendezett, amikor hozták az ételt neki, ezért úgy döntött, ezentúl pépesítve sem kéri

– részletezte Lagzi Lajcsi ügyvédje, Dr. Csontos Zsolt.

Állítólag a zenész  hangulata is egyre komorabb, már csak egyszavas válaszokat ad, ha bárki beszélni akarna vele.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában