Celebmustra

2023.06.04. 20:00

A Viszkis különleges whiskey-je, zavarba ejtő idomok - ezekről posztoltak celebjeink

Van, ami sosem változik! Ezen a hétvégén is körbenéztünk, miről posztoltak a Komárom-Esztergom vármegyei celebek az elmúlt napokban, mit mutattak meg az életükből a közösségi oldalakon. Íme!

Kemma.hu

Trianonra emlékezve

Az Oroszlányhoz ezer szállal kötődő riporter, Vujity Tvrtko közösségi oldalán emlékezett meg a 103 évvel ezelőtt aláírt Trianoni békediktátumról. Ahogy posztjában fogalmaz, megnézte a szerződést és rázta a hideg.

Fergeteges koncertre készül

A tatai zenész, Pápai Joci különleges, szimfonikus koncertet fog adni július 15-én a Margitszigeti Színházban. Joci videóban azt üzente rajongóinak, hogy erről nem érdemes lemaradni.

Buli Manuellel

Az esztergomi várszínház igazgatójának lánya, Horányi Juli Manuel koncertjén bulizott. A koncerten egy közös képet is lőttek, amelyhez csak annyit fűzött az énekesnő, hogy köszöni a koncertélményt.

Különleges pillanat

Ambrus Attila Instagramján osztott meg egy közös képet Horváth Charlie-val. Mint írta, a feleségétől nemrégiben kapott egy nagyon jó minőségű ír Whisky-t. Akkor megígérte, hogy ezt csak különleges alkalom adtán fogja kinyitni. Találkozás Charlie-val egy ilyen alkalomnak bizonyult.

Fontos témák

A tatabányai öregdiák, Tomán Szabina a Női Váltó Fesztiválon járt. A sikeres üzletasszony egy érdekes kerekasztal-beszélgetésen vett részt, ahol szó volt bukásokról, sikerekről, újrakezdésekről, és jövőbeni tervekről is.

Elképesztő alak

Az oroszlányi fitneszbomba, Kocsis Alexandra az elmúlt hetekben Balin töltötte nyaralását, ahonnan előszeretettel és gyakran osztotta meg a szebbnél szebb fotóit magáról és a tájról.

Egyre rosszabb állapotban

Lagzi Lajcsiról, a dáridózás atyjáról ismét rossz hírek érkeztek a börtönből. A mocsai zenész már a pépesített börtönkosztot sem tudja megenni. Kommunikálni sem nagyon akar, egyszavas válaszokat ad.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában