5 hír, 5 híresség

2023.05.07. 19:59

Minden celebet lepipált a bombázó tatabányai anyuka, pedig erős volt a felhozatal

Ezen a hétvégén is körbenéztünk, miről posztoltak vármegyei celebjeink az elmúlt napokban, és mit mutattak meg az életükből a közösségi oldalakon.

Kemma.hu

Heti celebfigyelőnkbe a népszerű énekes, Kunu Márió felesége, a tatabányai szépség Kunu Alexandra, az aranytorkú tatai énekes, Pápai Joci, a börtönkórházban tengődő mocsai trombitás, Galambos Lajos, a dögös oroszlányi exatlonista, Kocsis Alexandra, és a tatai vívóból lett exatlonista, Esztergályos Patrik került be. Lássuk, mi történt Komárom-Esztergom vármegye celebjeivel az elmúlt napokban!

Ez a kedvenc vízesése a gyönyörű exatlonistának

Az Exatlon Hungary egykori versenyzője és bombázója, Kocsis Alexandra még mindig nyaralását tölti a mesebeli Bali szigetén, ahonnan nem győzi posztolni a szebbnél szebb tartalmakat. Legutóbb például azt árulta el, hogy 3 kedvenc vízesése lett Balin, abból az egyik a Tukad Cepung Waterfall. Elmondása szerint, ezt mindenkinek látnia kell, aki egyszer itt jár. Titeket meggyőzött?

Gyerekkori videón hódít Pápai Joci

Ahogy azt mi is megírtuk korábban, gyermekkori videót osztott meg magáról a tatai énekes, Pápai Joci. Valószínűleg valamilyen iskolai ünnepségen készülhetett a felvétel, amelyen gitárral a kezében, a mikrofonba énekel, sok-sok gyerek gyűrűjében. A Guns 'n Roses Knockin' on heaven's door című dalát adják elő nagy beleéléssel. Az internet már most teljesen odavan a felvételért és a kis Jociért, ne maradjatok le róla ti sem.

Egyre nagyobb bajban Galambos Lajos

Miután Lajcsit váratlanul rabmentőbe tették és a baracskai büntetés-végrehajtási intézményből Berettyóújfalura, a börtönkórházba szállították, egyre másra kezdtek el terjedni róla a hírek, hogy tényleg komoly egészségügyi gondjai vannak. Miközben az igazságra vár mindenki, addig csak arra tudunk támaszkodni, amit családja megoszt a médiával. Legutóbb testvére, Galambos István beszélt róla, aki elmondta, hogy ő próbálja meg a lelket tartani a zenészben.

Döntőbe jutott a gyönyörű Kunu Alexandra az influenszer versenyen

A héten kétség kívül Kunu Márió felesége, a tatabányai Kunu Alexandra aratta a legnagyobbat mindenki közül. A minap számoltunk be róla, hogy egy lépésre került a Miss Influencer Hungary verseny döntőjétől, amitől már csak egy felkészítő tábor választotta el. Nos, Alexandra nemrég maga jelentette be, hogy sikerült ezt az utolsó lépést is megtennie, hiszen bejutott a május 13-i döntőbe. Így reális esélye nyílik megszerezni Magyarország első közösségi média királynőjének címét.

Hármasban töltődtek a szabadban Esztergályos Patrikék

A tatai ifjúsági olimpiai és világbajnok párbajtőröző, valamint az Exatlon egykori versenyzője Esztergályos Patrik gyönyörű barátnőjével, és rettentően aranyos kutyájukkal pózolt nemrég egy fotó erejéig a tatai Öreg-tó partján, ahol szemmel láthatóan kiélvezték a jó időt.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában