Vallomás

2023.05.03. 15:55

„Ez egyszerűen nem igaz!” – megtörten nyilatkozott Berki Krisztián édesanyja

Berki Krisztián édesanyja szerint nem a drogok okozták fia halálát.

Kemma.hu

Berki Krisztián édesanyja gyakran látogatja fia sírhelyét

Forrás: borsonline.hu

Május 6-án lesz egy éve, hogy Berki Krisztián meghalt. Az évforduló közeledtével a tatabányai származású médiaceleb édesanyja, Júlia elmondta, hogy még mindig úgy érzi, mintha fia mellette lenne. Az édesanya egy év távlatából sem tudja elhinni, hogy Krisztián nincs többé. Az édesanya megtörten nyilatkozott, amikor fiának halálesete kapcsán a drogtúladagolás, mint lehetséges körülmény merült fel.

Újabb titok látott napvilágot Berki Krisztián házasságából
Krisztián minden titkát megosztott az édesanyjával, így szteroidhasználatáról is tudott Júlia
Fotó: TV 2 / Forrás: Borsonline.hu

– Ez egyszerűen nem igaz! Más vezetett idáig! Krisztián tömte magába az anabolikus szteroidokat. Erről én is tudtam. Persze, mint az egészségügyben otthon lévő valaki, aggódtam, és könyörögtem neki, hogy ne szedje ezeket a vackokat! Aki ismerte Krisztiánt, az jól tudja, hogy teljesen hiába mondtuk neki, hiába figyelmeztettük, mert ha ő egyszer a fejébe vett valamit, abból nem engedett. Testépítő volt, és úgy gondolta, hogy ez a dolog nem működhet a szteroidok nélkül – mondta az édesanya, majd hozzátette, az ilyesfajta szerek használata feltehetőleg tönkretették Berki Krisztián szívét.

Az elmúlt évben Berki Krisztián halálával kapcsolatban sok feltevés keringett. Mazsi korábban elmondta, a médiaceleb egészségével gondok voltak, ám a férfiúi hiúsága miatt nem nézett szembe a problémával.

– Utólag egyébként kiderült, hogy rossz volt a véreredménye, amit még nekem sem mondott el – majd hozzátette, Berkinek nagyon fontos volt, hogy az emberek jónak lássák őt, így az utóbbi években kapott bántást már az ő lelke már nem bírta el. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában