Nem zavartatta magát

2023.03.18. 11:33

Videó: kamerák kereszttüzében vetette rá magát egy stewardessre Pápai Joci

A tatai énekes nem fogta vissza magát, alaposan megölelgette a csinos hölgyet a Zsákbamacska legújabb adásának forgatásán.

Kemma.hu

Forrás: TV2

Igazán pikáns történetet mesélt el magáról Pápai Jocinak és Majkának az egyik stewardessnek öltözött játékos a TV2 Zsákbamacska című műsorában. Az aranytorkú tatai énekesnek sem kellett több, egyenesen rávetette magát a meglepett hölgyre.

A csatorna legújabb showműsorában, a játék résztvevőinek alkudozniuk kell a műsorvezetőkkel, akiknek vagy elfogadják az ajánlatát, vagy választhatják az ismeretlen nyereményt is.

A résztvevők közel 60 féle játékot próbálhatnak ki annak reményében, hogy minél nagyobb nyereményt vihetnek haza. A két műsorvezető, Majka és Joci adásban is szívesen bókolnak a csinos hölgyeknek. A legutóbbi részben egy légiutas-kísérőnek öltözött játékos egy pikáns történetet mesélt el egy szaunában megesett élményéről.

Gőzkabinban előfordult, hogy bementünk előre a barátnőmmel, leültem és vártuk a fiúkat, hogy jöjjenek. Bejöttek a fiúk, majd én felugrottam: jaj apa, megjöttél?

– fogalmazott a hölgy, amire Pápai Joci kapva kapott az alkalmon, és rávetette magát a szőkeségre.

Mondjuk, hogy most gőzkabinban vagyunk, jó?

– ugrott az alkalmi stewardess nyakába a tatai énekes, aki az egyik adásban már büszkén hirdette, hogy házasan is tapadnak rá a nők.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában