Celebmustra

2023.03.05. 20:00

Új dal a láthatáron, szerelem az Operaházban - ezekről posztoltak celebjeink

Megyénk hírességei ezen a héten sem hagytak bennünket posztok nélkül. Íme, elhoztuk nektek a legjobbakat!

Kemma.hu

KKevinnel jön új közös dala Pápai Jocinak

Forrás: Facebook/Pápai Joci

Apró, de biztos lépésekkel a boldogság útján

Újra rátalált a szerelem az Exatlon sztárjára. Esztergályos Patrikra ezúttal azonban nem bízza a véletlenre, tudatosan építi friss kapcsolatát. Rejtélyes barátnőjéről egyelőre nem árult el sokat.

Friss képen a szerelmesek

Esztergályos Patrik Instagram-oldalán osztott meg egy újabb közös képet szerelmével. Az Operaházban készült fotón is jól látszik, hogy a fiatalok között csak úgy szikrázik a levegő.

Műsorvezetőként debütálhat

A tatai énekes, Pápai Joci Majkával közösen veszi át a stafétát, avagy a fekete macskát Rózsa Györgytől: hamarosan indul új játékshow-juk a TV2-n, Zsákbamacska címmel.

Küszöbön az új dalpremier

Pápai Joci Facebook-oldalán osztotta meg rajongóival a hírt, hogy napokon belül új, közös daluk fog debütálni KKevinnel. Mint írta, rajongói élőben először március 11-én hallhatják az új szerzeményt.

Kórházba került a dáridózás atyja

Galambos Lajcsi rosszul lett, azonnal kórházba szállították március 1-jén szerda este. A zenész elérhetetlen, állapotáról az ügyvédje elmondta, hogy a zenész otthonához érkezett két esetkocsi. A mentősök végül a trombitás kórházba szállítása mellett döntöttek.

Hosszú ideje a világ körül

Az Oroszlányhoz ezer szárral kötődő Vujity Tvrtko Facebook-oldalán osztott meg egy nosztalgikus képet, melyen gyermekeivel látható. Mint a képhez írta, nem ma kezdte családjával a világjárást. Hozzáfűzte, hogy az azóta is tartó kaland egy Isten háta mögötti helyen kezdődött.

Tatabányai exfeleségének szúrt oda Árpa Attila

Árpa Attila és Tomán Szabina közös lánya, Amira Johanna igazi nagylánnyá cseperedett. Amira a ballagása óta, külön él szüleitől, kollégiumban lakik. A büszke édesapa lányáról úgy fogalmazott, hogy már most látszik, hogy Amirát a filmezés jobban érdekli, mint a fogyókúrás fehérjepor biznisz.

Tündéri anya-lánya fotó

Az észak-komáromi színésznő, Borbély Alexandra Instagram-oldalán osztott meg újabb közös képet kislányával, Elzával. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában