Fikció

2023.02.02. 14:58

Sokan állítják, hogy Berki Krisztián él, a halálát csak megrendezték

Rengetegen vélik úgy, hogy Berki Krisztián nem halt meg, hanem valahol máshol új életet kezdett.

Kemma.hu

Forrás: borsonline.hu

Már 9 hónapja, hogy Berki Krisztián váratlanul elhunyt. Bár az izomcelebet eltemették, nagyon sokan vannak, akik úgy vélik, hogy Krisztián nem halt meg, a temetését és halálát csak megrendezték. Legutóbb a Bors Mazsiról készített TikTok-videója alatt írták többen azt, hogy Berki Krisztián nem halt meg, biztosan él valahol.

Ennyi idő elteltével sem derült fény a halál valódi okára, így a sok találgatás miatt egyre nagyobb misztikum övezi Berki Krisztiánt és a halálát. 

Én azt mondom, hogy Berki él! Nagyon hitelesen lett előadva a halála, mivel másképpen nem tud valaki lelépni vagy megszűnni

Berkinek el kellett tűnnie, ezért megrendezték a halálát

Ilyen kommentek lepték el a Bors TikTok videóját. Ezeknek a fikcióknak köszönhetően hamarosan legendává válik Berki. Még az is igaz lehet, hogy voltak olyan kétes ügyei, ami miatt valóban indokolt lett volna köddé válnia, de nyilván nem erről volt szó. Azonban mindenkinek jogában áll abban hinni és azt, amit szeretne. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában