Edzésre jár

2023.02.19. 09:20

Berki Krisztián büszke lenne kislányára - ezt a sportot választotta Nati

Nagyon ritkán posztol gyermekeiről Hódi Pamela. Nemrégiben azonban kivételt tett. A tatabányai származású Berki Krisztián exfelesége, közös kislányuk édesanyja Instagram-posztban mutatta meg, mit sportol a 9 éves Nati.

Kemma.hu

Forrás: ripost.hu

Az elmúlt időben Hódi Pamela óvja magánéletét a nyilvánosságtól, ezért csak néha-néha, különleges alkalmakkor oszt meg tartalmakat a családjáról, gyermekeiről a közösségi oldalain. Mint arról a Bors beszámolt, az édesanya most kivételt tett.

Pamela nagyon büszke két lányára, odafigyel a fejlődésükre. Berki Nati mögött különösen nehéz év áll, hiszen a kislány nemcsak elveszítette az apukáját, de ő volt az, aki rátalált halála után.

A gondos édesanya mindent megtesz azért, hogy a 9 éves Nati élete boldog és kiegyensúlyozott legyen. A kislány édesapjára ütött, hisezn akárcsak ő, nagyon szeret sportolni. A legutóbbi kézilabda edzésére édesanyja és kishúga is elkísérte, amelyról az anyuka egy képet is megosztott a közösségi-oldalán, amely ide kattintva látható.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában