Egy család

2023.02.18. 09:18

A tatai tóparton békült ki Berki Krisztián édesanyja és Berki Mazsi

Berki Mazsi és Berki Krisztián édesanyja, Majer Júlia kibékültek egymással és közös interjút is adtak.

Kemma.hu

Berki Krisztián édesanyja, Júlia asszony

Forrás: ripost.hu

Fotó: Bánkúti Sándor

Hosszú harc dúlt Berki Krisztián Tatabányán élő édesanyja, Majer Júlia és Berki Mazsi közt, amióta Berki Krisztián életét vesztette tavaly tavasszal. Berki édesanyja korábban Mazsit okolta fia elvesztéséért. Sérelmezte, hogy Mazsira újból rátalált a szerelem, ráadásul elmondása szerint az unokáját sem láthatta. 

Most azonban úgy tűnik, elült a vihar a két asszony között, amelyet a nyilvánosság előtt is megerősítettek, írta a Storynak adott interjú alapján a life.hu. Úgy tudjuk, hogy a két nő a tatai tóparton beszélték meg sérlemeiket, épp abban az étteremben, ahol Mazsi és Krisztián tavaly tavasszal még együtt vacsorázott.

–Nem úgy és nem azt írták meg, amit én valójában mondtam. Ezt többször is megbeszéltük Mazsival telefonon –  mondta Majer Júlia. Mazsi hozzátette, hogy történjen bármi, ők egy család.

Berki édesanyja pedig, ha tehetné, visszaforgatná az idő kerekét, ma már nem a napi 14 óra munkát választaná, hanem a gyerekeivel töltött időt. Úgy érzi, sokkal többet kellett volna Krisztiánnal lennie, és akkor nem történik meg a tragédia.

Mazsi elmondta, hogy még nem tette túl magát férje elvesztésén. Segítséget kér a gyász feldolgozásához, de igyekszik nem a múltban ragadni. Közös kislányukért, Emmáért pedig örökké hálás lesz Krisztiánnak.

Berki Krisztián édesanyja azt állítja, tudja, fia miért jutott ilyen sorsra

– Tudom azt is, mi lökte őt a mélybe. Az elveszített jogosítványa és a büntetőfékezés ügye. Krisztián egyszerűen nem bírta, ha másokra van utalva. Tehernek érezte magát, és félt a börtöntől is – mondta Majer Júlia.

Emellé hozzátette, Mazsi túl fiatal még ahhoz, hogy egyedül legyen. 

Én azt kívánom, találja meg a boldogságot

– zárta Berki anyja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában