Vigyázat, gyerekkel vagyok!

2023.01.07. 08:34

Megható videó: kisfia a bizonyíték rá, hogy milyen nagyszerű apa Pápai Joci

A tatai énekes ma már igazán meg tudja élni az apaságot. Mint mondja, biztosan nem egyszerű az ő fiának lenni, és büszke Zalánra amiért olyan, amilyen.

Kemma.hu

Zalánnak édesapja a példaképe

Forrás: TV2

Amikor kislánya megszületett, Pápai Joci még nagyon fiatal. Később, kisfia világrajöttekor azonban már jobban át tudta adni magát az apaságnak. A TV2 Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsorában apa és fia őszintén vallottak kapcsolatukról.

– Arra vagyok egyértelműen a legbüszkébb, hogy teljesen olyan humora van, mint nekem – árulta el a kamerák előtt a tatai énekes, kisfia pedig azt is elmondta, szerinte akkor is büszke volt rá az édesapja, amikor az iskolában, az énekkarban kiválasztották, hogy ő énekelje a szólót 6-700 ember előtt.

– Zalán bújós nagyon. Odajön, átölel... Ez az, ami engem tölt – mesélte el Joci, hozzátéve, hogy a kiskamasszal persze egyre óvatosabban kell ezt csinálni, hiszen gyerekből már alakul át tinivé. Amikor a zenélésről, Zalán jövőjéről kérdezték, Joci úgy fogalmazott, a legfontosabb, hogy az ember hobbija lehessen a szakmája.

– Azt sugallom neki, hogy olyan irányba menjen, amibe szerelmes tud lenni, és boldogan élni az életét.

Zalán pedig azt is elkottyintotta a műsorban, hogy édesapja a példaképe.

– Mikor apukámat meglátom a színpadon, nagyon büszke vagyok rá, olyan akarok lenni, mint ő – mondta a tatai kiskamasz. Pápai Jocit pedig meg is hatották a szavai.

– Jólesik, de tudom, hogy nem egyszerű az én fiamnak lenni. Az a fontos, h minél előbb felfedezze, h őt mi teszi boldoggá – mondta az énekes.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában