Találgatás

2023.01.25. 14:11

Hátborzongató fotó: Berki Krisztián szelleme kísérti Mazsit?

A kommentelők egészen biztosak benne, hogy Berki Mazsit egy szellem látogatta meg.

Kemma.hu

Titok a múltból: Berki Krisztián szerződést akart aláíratni feleségével

Forrás: Borsonline.hu

Berki Mazsi néhány nappal ezelőtti posztjához érkeztek hátborzongató kommentek. Mazsi egy tükör előtt pózol, mellette pedig egy fehér folt látható. 

Szellemet láttak

Egyesek szerint valaki ott áll mellette. A kommentelők biztosra vélik, hogy egy szellem tett látogatást Mazsinál, sőt van olyan, aki arra tippel, hogy Berki Krisztián tért vissza volt feleségéhez.

"Bocsi, tudom, hogy itt a cipő a lényeg, de csak úgy mellékesen megjegyzem, hogy melletted áll valaki... Nézzétek meg a képet!" 

– írta valaki.

Én is látom, még a feje is ott van, elsőre nekem is ez jött le

 – fogalmazott egy másik kommentelő.

Szerintem Berki látogatta meg, tuti, hogy visszajár!

– talán mindközül ez volt a legmeghökkentőbb hozzászólás.

Egy kisebb vita ki is robbant a kommenteket követően. A szkeptikusok a szellemet csupán egy koszként látják a tükrön, míg az élénkebb fantáziával rendelkezők teljes vállszélességgel kiálnak állításuk mellett. A kérdés csak az: kinek van igaza?

„Beszélek Krisztiánhoz”

Az özvegy egyébként nehezen tudta feldolgozni férje halálát: hetekkel a tragédia után külföldön kereste a megnyugvást, azonban ez sem segített rajta. Egy akkori interjúban azt állította, Krisztián lelke még mindig velük van, kislánya pedig látja is az édesapját. Elmondása szerint Emma rendre furcsán viselkedett, mikor szóba hozta neki, sőt volt, hogy integetett is neki.

- Volt egy mélypontom nem olyan régen. Szoktam Krisztiánhoz beszélni, szoktam neki mesélni, és megkérdezem tőle, hogy itt van-e velünk. Emma ült a babakocsijában, rám nézett, és visszaintegetett. Amikor nagyon egyedül érzem magunkat, amikor ketten vagyunk otthon, meg szoktam Emmát kérdezni, hogy hol van apa, vagy hogy itt van-e apa velünk? Emma nagyon érdekes, amikor erről beszélgetünk. A szemével olyan pontra néz fel, ami nem természetes póz - mondta hónapokkal ezelőtt a Fókusznak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában