Döntés

2023.01.28. 15:06

„Berki neve nem méltó hozzád!” - szétszedik a kommentelők Mazsit

Rászálltak a kommentelők Berki Krisztián özvegyére. Sokan úgy érzik, nem túl etikus, amit Mazsi az utóbbi hónapokban művel.

Berki Mazsit nem kímélik a kommentelők

Forrás: borsonline.hu

Az elmúlt időszak nem volt könnyű Berki Mazsi számára: elvesztette férjét, egyedül maradt kislányával, háborúban állt volt anyósával, és ha ez még nem lenne elég, rosszakarói árgus szemekkel figyelik minden lépését. Feltehetőleg ezért sem beszélt még új kapcsolatáról a nyilvánosság előtt, holott a Bors olvasói már többször is lencsevégre kapták Zoltánnal, adta hírül a ripost.hu. 

Ennek ellenére a kommentelők nem hagyják annyiban a dolgot: úgy vélik, mivel Mazsi már továbblépett, az özvegyi fátyollal eldobhatná  Berki vezetéknevét is. 

Mazsit ezúttal is néhai férje miatt környékezték meg rosszakarói. Arra a kérdésre szeretnének választ kapni az özvegytől, hogy miért nem dobja el a Berki családnevet, ha már túllépett a múlton és egy másik férfi mellett találta meg a boldogságot. Azt sulykolják neki, hogy nem méltó a névre, főleg azok után, hogy még egy év sem telt el az üzletember halála óta, de Mazsi már Zoltánnal vakációzott Zanzibáron, a minap pedig egy budapesti bevásárlóközpontban romantikázott szíve választottjával. Pont ott, ahova Berki is rendszeresen járt...

Az özvegy önfeledten töltött időt új szerelmével Berki Krisztián kedvenc plázájában
Az özvegy önfeledten töltött időt új szerelmével Berki Krisztián kedvenc plázájában
Forrás: Bors

Az elhunyt üzletember annak idején naponta látogatta a pláza felkapott edzőtermét, utána pedig szívesen ebédelt vagy vacsorázott az első emeleten található ételudvaron. Bár Mazsi továbbra sem erősítette meg hivatalosan az új kapcsolatáról szóló pletykákat, feltehetőleg új szintre lépett a kapcsolatuk, hiszen már a nyilvánosság előtt is bátran turbékolnak.

„Illene eldobni az özvegyi fátyollal a nevet is...” - kezdte a sort valaki, ami után nem volt megállás.

„Berki neve nem méltó hozzád!”

„Még halála után is rajta élősködsz...” - fogalmazott nyersen egy másik kommentelő. 

Bár Mazsi egyelőre nem reagált a vádakra, korábban elárulta: esze ágában sincs megválni volt férje családnevétől. A Borsnak korábban sikerült szóra bírnia a témában Mazsit, aki akkor azt mondta: nem kívánja megváltoztatni vezetéknevét. Az özvegy rögtön a miértjét is megmagyarázta a döntésének: Berkiként ismerték meg. Hiába tehát az új szerelem, a sztáranyuka ragaszkodik néhai férje családnevéhez.

- Megtartom a Berki nevet. Berki Renáta Mazsiként ismertek meg, és a kislányommal közösen ezt a családnevet viseljük - mondta akkor a lapnak. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában