Celebmustra

2023.01.22. 20:00

4 celeb, 4 poszt - lássuk, mit villantottak megyénk hírességei a közösségi oldalakon!

Tartjuk a jó szokást: ezen a hétvégén is körbenéztünk, miről posztoltak a Komárom-Esztergom megyei celebek az elmúlt napokban. Lássuk, mit mutattak meg az életükből a közösségi oldalakon!

Kemma.hu

Heti celebfigyelőnkbe a felesége révén oroszlányi kötődésű Vujity Tvrtko, Észak-Komárom büszkesége, a Jászai Mari-díjas Borbély Alexandra, a diákévei miatt Esztergomhoz kötődő alpinista, Suhajda Szilárd és a tatabányai kötődésű, futtában faggatózó Palik László került be. Lássuk is, mi történt Komárom-Esztergom megye celebjeivel az elmúlt napokban!

Vajon mire gyúr?

Lesúlyozva, kifulladva kapta magát lencsevégre Suhajda Szilárd alpinista. Szilárd, aki már a Himalájában is megmutatta erejét, az Instagramon az utóbbi időben gyakran posztol edzős, futós tartalmakat. Szemmel látható, hogy Szilárd igyekszik formában tartani magát. Vajon egy újabb expedícióra készül?

Kicsit sárga, kicsit ananász, de eper

A felesége, Zsolnay Gyöngyi 110-szeres válogatott kosárlabdázó és OSE Lions-játékos fia révén oroszlányi kötődésű Vujity Tvrtko könnyed, gyümölcsös témát választott magának a hétre. Instagram-oldalára Daytona Beachből, Floridából posztolt, méghozzá nem mást, mint ananászepret. Ilyet sem láttunk még.

19 éves géniuszt mutat be a 60 évesen is fiatal műsorvezető

A tavaly 60 éves tatabányai származású műsorvezető, Trunk Tamást mutatja be a @palikekvilaga_by_manna legújabb epizódjában. Palik László. Az örökmozgó sportriporter saját Insta-oldalán promózza az adást, amit valóban érdemes megnézni. De kicsoda Trunk Tamás? Nos, a srác 13 évesen Oxfordba járt, most, 19 évesen a Z-generáció szakértője, két könyvet írt, és nemzetközi cégeknek tart előadásokat. Emellett eredményes sí versenyző, aki egy olaszországi egyetemre jár és a sneaker-kultúra megszállottja. Nagyban űzi a cipőbizniszt, nem vitás.

Kimenőt kapott a sztárpár

Ikerbabáiktól távol, egy puccos gálán töltött egy estét Borbély Alexandra és Nagy Ervin. Az észak-komáromi kötődésű színésznő kimenőt kapott, ami rá is fért, hiszen két bébi édesanyjaként régen volt olyan helyen, ahová ki kell öltözni, sminkelni, magassarkút venni. Mint azt közösségi oldalán írta, nagyon várta ezt az estét, de még jobban csak azt, hogy gyorsan otthon lehessen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában