Álom

2022.12.18. 09:00

Tvrtko a legboldogabb férj és apa: amerikai bajnok lett fia és felesége (videó)

Tvrtko felesége is kisfia videóban mesél az elért történelmi sikerükről.

Kemma.hu

Forrás: YouTube

Az Oroszlányhoz ezer szállal kötődő televíziós riporter, Vujity Trvtko közösségi oldalán számolt be egy olyan történelmi győzelemről, amelyre édesapaként mindennél büszkébb. Amerikában a DME-Akadémia csapatának lett edzője felesége, Zsolnay Gyöngyi, valamint a csapat oszlopos tagja, Vujity-Zsolnay Bendegúz. Az édesanya és kisfia párossal kiegészült alakulat veretlenül lett közép-Florida bajnoka.

Mint írta, azért is történelmi siker ez, mert egy olyan csapatnak sikerült megnyernie mind a 12 mérkőzőst a bajnokságban, akik eddig a négyes döntőig sem jutottak el. Tvrtko a hatalmas sikerrő YouTube-csatornáján egy közel 20 perces videót osztott meg. Ahogy fogalmazott posztjában, családtagjai nem szoktak nyilatkozni, azonban most, a hatalmas sikert követően kivételt tettek vele.

Hozzátette, ez nem egy sportfilm, hanem az álmok filmje, egy motiváló, erőt adó történet egy 11 éves kisfiúról, aki olyan nagy bajnok szeretne lenni, mint az anyukája, és ezért mindent meg is tesz. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!