Mustra

2022.12.11. 20:12

A börtön ablaka meg a medencés szexizés, avagy nem mindig happy end a celeb élete

5 celebet, hírességet hoztunk most is, mert zajlik bizony az élet a házuk táján. Kinek jobb, kinek rosszabb értelemben...

Kemma.hu

Az egyiknek sikerül, a másiknak nem, és néha egyiknek sem

Forrás: TV2/Bors/Montázs

Pápai Joci tűzforró klippel jelentkezett

Vasárnap jelent meg a tatai énekes új klipje. Nézzétek csak, milyen vérpezsdítő lett!

A nyergesi lovászlány és Árpa között azonban nem lobbant lángra a szikra

A TV2 Nagy Ő című műsorában  ugyan Nyergesi Timit választotta a macsó színész-rendező, de a happy end elmaradt, medencés szexizés ide vagy oda.

Csütörtökön jelentették be, hogy bár a jó viszony megmaradt, de párkapcsolat nem lett a toszkán kalandból.

A börtön ablakába...

Galambos Lajosnak, az ország Lajcsijának egy szakításnál komolyabb dologgal kell szembenéznie.Megszületett az ítélet másodfokon is az évek óta húzódó víz-, gáz- és áramlopási ügyében. A mocsai trombitaművészre 3 év 6 hónap börtönbüntetés, valamint négy év közügyektől való eltiltás vár. Bár a matek szerint a börtön ablakába (hogy stílszerűek legyünk) talán csak 14 hónapig nem fog neki besütni a nap...

A béke zúzmarás szigete a Mikulással

A volt esztergomi főiskolás, a világ negyedik legmagasabb pontját megmászó Suhajda Szilárd inkább a békét találta meg szerencsére. A minap a Pilisben és Börzsönyben járt, utóbbi helyen pedig a Mikulás nyomát is megtalálta.

A szeretet a fontos, nem a pénz

Az esztergomi Várszínház igazgatójának lánya, az énekesnő Horányi Juli nagyon tanulságos posztot tett ki Instagram-oldalára. Mint írta, az idén a férjével és a családjaikkal úgy döntöttek, hogy csak jelképes ajándékokat adnak egymának. 
− Ez most nem az az év, amikor szórni kell a lovettát, és egyébként is értékesebb a figyelem és az idő, amit egymásra szánunk − tette hozzá.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában