Celebmustra

2022.11.27. 20:07

Szexi csaj, odaadó anya, körözött színész – de melyik ki az 5 megyei híresség közül?

Nem változunk: ezen a hétvégén is megnéztük, miről posztoltak a Komárom-Esztergom megyei celebek az elmúlt napokban. Mutatjuk, mit mutattak meg az életükből a közösségi oldalakon!

Kemma.hu

Forrás: Instagram

Heti celebfigyelőnkbe a tatabányai származású Berki Krisztián özvegye, Mazsi, az Árpa Attila szívét meghódítani próbáló nyergesi lovászlány, Timi, a gyönyörű, Jászai Mari-díjas Borbély Alexandra, a diákévei miatt Esztergomhoz kötődő alpinista, Suhajda Szilárd és botrányhőssé avanzsált észak-komáromi színész, Molnár Gusztáv került be. Lássuk is, mi történt Komárom-Esztergom megye celebjeivel az elmúlt napokban!

Csodás képet mutatott Berki Mazsi

Berki Mazsi szívet melengető képet posztolt a napokban Instagram-oldalán. A tatabányai származású Berki Krisztián özvegye a fotón együtt szerepel közös kislányukkal, Emma Katerinával. Mazsi egy idézetet választott a kép mellé:

„Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat.” – írta.

Árpa Attila esete a szexi nyergesi lovászlánnyal

Árpa Attila rózsája helyett a csókot választotta Nyergesi Timi. A TV2 műsorában viszont azt is megmutatta a nyergesújfalui szőke bombázó, hogy hogyan tud németül. Ha lemaradtatok a love story-ról, most bepótolhatjátok!

Béke és babaillat árad Borbély Alexandra posztjából

Az ikerbabáknak életet adó gyönyörű észak-komáromi színésznő, Borbély Alexandra egyik kislányáról tett fel képet az Instagram-oldalára. A fotón ugyan csak a pici lány jobb keze látható, az mégis többet mond minden szónál. A kommentelők is megjegyezték hogy bárcsak a kép átadná a babaillatot is, ami a világ legjobb parfümje.

Napszakkal, időjárással dacolt Suhajda Szilárd

Esti futásán szelfizett az egykori esztergomi diák, Suhajda Szilárd, alpinista. A helymászó közösségi oldalán mutatta meg a képet. Szilárd arca mindent elárul arról, mennyire jólesett neki az a hangulatos esti futás a Himalájánál jóval közelebbi Pilisben. 

– Ilyen is kell!– írja, és egyet kell értsünk vele.

Rendőrkézre került Molnár Gusztáv

Molnár Gusztáv mostanában nem éppen színházi vagy tévés szerepeivel kerül be a közbeszédbe. Az észak-komáromi színész újabban inkább a botrányhős szerepében jelenik meg a bulvármédiában: nemrégiben kiesett a vonatból Tatabányánál, majd a rendőrség honlapján tűnt fel, mint aki ellen elfogatóparancsot adtak ki. Molnár Gusztávot végül megtalálhatták a zsaruk, mert lekerült a körözöttek listájáról.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában