Körözik

2022.11.22. 07:00

Elfogatóparancsot adtak ki az észak-komáromi színész, Molnár Gusztáv ellen

Alkoholproblémái mellett most újabb botrány dagad Molnár Gusztáv körül, ugyanis elfogatóparancsot adott ki ellene a bíróság.

Kemma.hu

Az észak-komáromi származású színész, Molnár Gusztáv az elmúlt hónapokban gyakran került fókuszba alkoholproblémái miatt. Ahogy arról korában beszámoltunk, november 9-én szerda reggel épp Komárom felé tartott vonaton, amikor kiszédült a tatabányai vasútállomáson megálló vonatból. A szemtanúk szerint a színész ittas állapotban volt. A színész azonban tagad: azt mondja, hogy rosszul lett és azért történt a baleset. 

Az alkohol miatt párját is elvesztő színész most ismét bajba került. Elfogatóparancs jelent meg a rendőrség honlapján a színész ellen. Molnár Gusztávot körözöttként keresik - számolt be a Borsonline. Úgy tűnik, hogy most már nem csak az alkohollal, de a rendőrökkel is meggyűlt a baja. A színészt rágalmazás miatt körözi a rendőrség.

Az üggyel kapcsolatban Gusztáv exfelesége, Fazekas Vivien a Borsnak annyit elmondott, hogy volt párja nem elérhető, mert úgy tudja, hogy jelenleg is az elvonón tartózkodik. Nem érti, hogy mi történhetett.

A színész kapcsolatát is szerette volna megmenteni azzal, hogy elvonóra megy, azonban első alkalommal rövidesen kijött onnan. Fazekas Vivien akkor bevallotta, hogy Guszti bentről is terrorizálta őt. Erre a mizériára a kapcsolat is ráment, kedvese beadta válópert. Másodjára önszántából vonult újra elvonóra ám sokak szerint még nincs túl a nehezén. MC Hawer, aki maga is megküzdött az alkohol démonával, például így fogalmazott:

„Nagy eséllyel méltatlanul, elhagyatva, hajléktalanként fog meghalni, ha nem változtat az életén, vagy feláll és csapot-papot hátrahagyva dolgozik és minden munkát elvállal, ami szembe jön vele.”

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában