Élő show

2022.10.08. 20:00

Videó: nagyot ugrott a komáromi énekes a Sztárban sztár leszek előtt

Beszámoltunk róla, hogy László Attila Joe Cocker érces hangját és sajátos külsejét testesítte meg a Sztárban sztár leszek középdöntőjében. Produkciója "széket ért", és azt meg is őrizte, így ott lehet a vasárnapi élő showban.

K. D.

Forrás: tenyek.hu

László Attila gőzerővel készül, ám azt nem árulhatta el, hogy ezúttal kinek a bőrébe bújik. A középdöntő után a TV Tények Plusz stábja is felkereste. Az összeállításból az is kiderült: barátnője, Kira egy igazi extrém meglepetést szervezett Attilának, ezzel is megünnepelve azt, hogy a 28 éves álma vált valóra a televíziós élő szerepléssel.

Attila a tévés stábnak egyebek mellett elmondta, a stúdióban igazából fel sem fogta, hogy mi történt vele, csak hazafelé, az autóban tudatosult benne. Úgy fogalmazott, mindig a bakancslistáján szerepelt, hogy az ország legsokoldalúbb előadója címért versenghessen. A fiatalember gyermekkorától zenél, énekel, korábban ikertestvérével, Katával léptek fel. Lemezlovasként is dolgozik, a családi vállalkozásukból is kiveszi a részét.

No, de mi volt Kira extrém meglepetése? Repülés, majd tandemugrás...

A Sztárban sztár leszek első élő show-ja vasárnap 19 óra 15-kor kezdődik a TV2-n.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában