Ügyvédhez fordult

2022.10.02. 16:33

Nőket sértegetnek Lajcsi nevében, kamuprofil mögül járatják le a mocsai trombitást

Jogi lépéseket tett Galambos Lajos, miután rájött, többen is visszaélnek a nevével. A csalók a közösségi oldalakon kéretlen leveleket küldözgetnek, amivel lejáratják és kényelmetlen helyzetbe hozzák őt.

Kemma.hu

Forrás: Bors

Elegem van! Megnéztem, 16 kamu Facebook-profil van regisztrálva a nevemmel és képemmel. Idegenek írogatnak a nevemben. Nagyon kellemetlen!

 – fogalmazott Lajcsi felháborodva a Borsnak. Mint mondta, volt, hogy odament hozzá buliban egy hölgy, és számon kérte.

Azt mondta, ő egy rendes férfinak hitt engem, de én Facebookon azt írtam neki, hogy ő duci. Felháborító, hogy csalók válaszolnak nekem kiadva magukat, és valótlanságokat állítanak. Honnan veszik rá a bátorságot?

– fakadt ki a zenész, aki nem is hagyja annyiban a dolgot. Mint mondta, az ő türelme is véges, nem hagyhatja, hogy büntetlenül visszaéljenek a nevével és lejárassák őt, ezért ügyvédet fogadott, hogy pontot tegyen az ügy végére.

Mikor valaki „rátrombitált” az én trombitajátékomra, annak el is vettük a kedvét ettől, jogi útra tereltük az ügyet. Ez a mostani eset már büntetendő kategória, ezúttal is jogi lépéseket teszek.

– szögezte le Lajcsi, akinek nem most használják először jogtalanul a hírnevét. Egy étrend-kiegészítő fogyasztószer forgalmazója évek óta visszaél nevével és fotóival. Ugyan korábban valóban együtt dolgoztak, de a szerződés köztük évekkel ezelőtt lejárt, Lajcsi most már semmilyen juttatást nem kap a bevételükből ők mégis használják a fényképeit a reklámkampányukhoz. Erről az ügyről is a rajongóitól értesült. A mai napig sokan keresik fel őt a cég termékeire panaszkodva, holott neki már semmi köze hozzá. Lajcsi hiába próbálta felvenni a kapcsolatot a gyártóval, nem jutottak egyről a kettőre, ezért a zenész ezzel az üggyel is bírósághoz fordult. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában