Új dal

2022.10.10. 14:00

Már most odáig vannak a Majka- és Pápai Joci-rajongók: egyből a Netflixre gondoltak

Új közös dallal jelentkezik Pápai Joci és Majka. A szerzemény premierje október 13-án lesz, amelyet már nagyon várnak a rajongók.

Kemma.hu

Forrás: Facebook/Pápai Joci

Különleges dátum lesz október 13. azoknak, akik szeretik Pápai Joci és Majka munkásságát, ugyanis a két zenész most egy újabb közös dallal jelentkezik. A produkció premierjére 18 óra 30 perckor készülhetnek a rajongók. A rapper és tatai zenész haverja Instagram és Facebook-oldalaikon egy látványos plakáttal harangozták be az új dal érkezését.

Majka Instagramján a különleges kép mellé a dal szövegét is megosztotta:

Azt súgja a lelkem, hogy bírni kell még csak egy hajszál választ el és itt a vége, aztán minden rendben.
Minden más ami eddig megvolt, amit eddig tettem, majd újra gondolom egy másik ugyanilyen életemben. Nézd meg a múltam sokat javultam, sokszor elbuktam, de tudtam,a szabály nem szabad ártani senkinek.
Mert az élet majd ezerszer visszaadja, ha szar ember vagyok, nyakamra lépnek a fentiek.
Próbálok olyan lenni mint más, próbálok olyan lenni mint te, próbálok olyan lenni mint ők, csak ez nem egyszerű nem tudom érted e?
Ez a vége mindig ugyanaz a dalnak, a soraim életre kelnek, aztán meghalnak, de figyelj rám. Mert a lényeg hogy ebből a harcból, ha tetszik ha nem, mindig győztesen kerül ki az én fajtám. És ha egyszer eldobom a tollat, és úgy kelek holnap, hogy elég volt nekem ennyi, most már jöjjön más.
Remélem fogsz majd rám emlékezni, megérte az a rengeteg tűzgyújtás.

A rajongók is nagyon várják már a közös produkció premierjét. Joci Facebook-oldalán a kommentelők között akadt olyan is, aki a plakátot látva azt hitte, hogy a két barát egy sorozatban fog szerepelni:

Jajj, először azt hittem valami új Netflixes sorozat

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában