Új dal

2022.10.13. 19:46

Klippremier: Pápai Joci és Majka monumentális imájától leesik az állad

A Barokk című dalt közel 100 fős stábbal forgatták, az eredmény egy pillanat alatt elvarázsolja a nézőt.

Kemma.hu

Pápai Joci szívében különleges helyet foglal el a Barokk

Forrás: Youtube

Ahogy arról beszámoltunk, Pápai Joci ismét Majkával készített dalt, október 13-án pedig debütált is az új klip, amelyet tatai helyszíneken forgattak, mintegy százfős stábbal. 
− Sok dal születik előadók életében, de tudom jól, hogy ez nagy lábnyom az én életutamban! Megmentett ez a dal engem, hiszen miközben írtam, újjászülettem! A Barokk arról a bűnről szól ebben a rohanó világban, hogy teljesen kihasználjuk és megöljük a minket körülvevő természetet, a világot és hogyan ontjuk ki egymás életét a háborúkban − árulta el a tatai énekes a Facebook-oldalán.

Hozzátette: ez egy ima, egy fohász Istenhez, hogy bocsássa meg bűneinket és mutasson kiutat ebből a háborúkkal és természeti katasztrófákkal sújtott világból, adjon lelki békét mindenkinek. 

Ahogy a Bors írja, a dal Joci alkotói pályájának újabb jelentős darabja, az Origo, az Az én apám és az Özönvíz után a Barokk került be a színes életműbe. Az új dalban Joci jó barátja és tévés mestertársa, Majka is feltűnik a „látnok” szerepében, látomásait egy különleges rap-betétben mondja el. Az egyik legnagyobb sorozatgyártó világcég, a Netflix: Az utolsó királyság című történelmi sorozatának szereplője is látható a klipben. Érdekes egybeesés, hogy a rajongók már akkor Netlfix-hangulatot láttak a klipbe, amikor annak csak beharangozó képe jelent meg.

A klipben számos tatai helyszín is látható: a Fényes Tanösvény, a piarista rendház és az angolkerti műromok is felbukkannak benne.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában