Anyagi gondok

2022.10.10. 12:17

A hakniért egy vagyont kér, mégis durván le van égve Varga Irén

A Tik Tok megyei sztárja mindig nagy hírverést csinál maga köré, ezúttal azonban árverést tart, méghozzá a személyes holmijaiból.

Kemma.hu

Forrás: YouTube

Mint arról korábban beszámoltunk, alaposan megkéri a „fellépései” árát Varga Irén. A netes hírességért 420 ezer forintot kell fizetni, és ha ez nem lenne elég, állni kell az útiköltségét is, ami kilométerenként további 110 forintot jelent. Az arcpirító ár-érték aránnyal azonban még nincs vége a furcsaságoknak, Varga Irénék ugyanis a fellépődíj 50 százalékát előre kérik.

A Tik Tok-celeb ezzel az árral egy szintre helyezi magát a 40 perces fellépéséért szintén 420 ezret kérő Kökény Attilával, de Fodor Zsóka és Várkonyi András (Magdi anyus és Vili bácsi) közös haknija is pont ennyibe kerül. Irén lenyomja a komplett Happy Gang formációt, akik 296 ezer forintért leköthetőek, de a Groovehouse-t is, akik 403 ezerért mennek falunapra. Hasonló árfekvésen elérhető a Kozmix, illetve Kozsó és csapata is. Hogy mire számíthat az a megrendelő, aki az árak tudatában mégis Varga Irént választja, az az alábbi videóból kiderül.

Varga Irén aztán később megmagyarázta, mi pedig megírtuk, hogy miért is kér ennyit egy hakniért. A piliscsévi celeb Tik Tok-videóban szólalt meg a számokkal kapcsolatban. A videó leírásában pedig úgy fogalmazott, hogy nem annyi az annyi, ebből adózni kell még, ő 100 ezerből 20-at keres.

Annyi bizonyos, hogy Varga Irén alaposan túlárazta magát, vagyis inkább árazta őt túl az új menedzsere. Így aztán nem csoda, ha senki nem hívja őt a falunapra, szüreti bálra.

Minden eladó - A felsorolásban vannak plüssök, ruhák, cipők, de még a sminkkészletét is áruba bocsátja. A kérdés csak annyi, hogy vajon van -e olyan nő széles -e hazában, aki szeretné használni Varga Irén szempillaspirálját vagy púderecsetét. A ruhavásárlás is érdekesen alakulhat, hiszen Irénkének nem csak az ízlése, de az alkata is sajátos.

Valószínűleg ez az oka annak, hogy a „művésznő” újra anyagi gondokkal küzd. A Ripost számolt be róla, hogy Irénnél olyannyira szegény lett az eklézsia, hogy a celeb nagyszabású kiárusítást tart. Szó szerint mindent, de mindent elad, ami nincs lecsavarozva piliscsévi otthonában.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában