Gyász

2022.09.29. 18:00

Somló Tamás özvegye élesen bírálta Berki Mazsit

Egyre kevesebben veszik védelmükbe a kislányukat egyedül nevelő édesanyát.

Kemma.hu

Forrás: borsonline.hu

Az elmúlt napokban indultak a pletykák arról, hogy Berki Mazsi már nem egyedülálló, mégpedig Berki Krisztián egyik ismerősével, egy gazdag vállalkozóval alkot egy párt. A nő anyósa, Júlia asszony sem bírta tovább és nyilvánosan szidta fia özvegyét, aki szerinte már Balira is a Zoltán nevű férfival utazott. 

Berki Mazsi azóta is éli a luxuséletet, amit valószínűleg az új párja finanszíroz számára, ezzel sokak nemtetszését vívta ki a viselkedésével és azzal, hogy előadta a gyászt és a sírást, miközben már rég új partnere volt.

Az egyik bulvártémákkal foglalkozó Facebook-csoportban Berki Mazsi egyik videója alatt jelent meg egy nem várt kritika, melyet Keszthelyi Gyöngyvér, Somló Tamás özvegye fogalmazott meg, írja a Bors.

Mennyire máshogy éltem meg a saját gyászomat. A mai napig nagyon nehezen viselem szeretett férjem, Tamás elvesztését és bármikor el tudom magam sírni, ha eszembe jut

– fogalmazott a zenész özvegye, akit szintén sokan támadtak a kapcsolatuk miatt, mégsem áll sorstársa, Berki Mazsi mellé – írja a Promotions.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában