Celeb

2022.09.28. 10:00

„Nehezen találom a szavakat még mindig” - katarktikus estéről posztolt Berki Mazsi

Berki Mazsi egyre boldogabbnak és kiegyensúlyozottabbnak tűnik.

Kemma.hu

Berki Mazsit nem kímélik a kommentelők

Forrás: borsonline.hu

A május 6-án tragikus hirtelenséggel elhunyt Berki Krisztián felesége az elmúlt hónapokban tizenegy hónapos kislányával együtt igyekezett továbblépni a gyászon, és új életet kezdeni. A fiatal anyuka júniusban Balira utazott egy különleges jógatáborba, amiért sokan támadták.

Sőt: a pletykák szerint a szerelem is rátalált egy gazdag üzletember személyében.

Berki Mazsi Instagram posztja szerint is egyre boldogabb és kiegyensúlyozottabb, szúrta ki  a Bors. Berki özvegyének jógaoktatója, Anna a következő sorokkal erősítette ezt meg: 

Ma mesélek egy kicsit arról a mély lelki tisztulásról és elengedésről, amire Mazsinak szüksége volt, mikor összetörve megérkezett Balira. Sosem fogom elfelejteni, az első estét, mikor bemutatkozott a csoportnak és bár próbálta tartani magát, de kitört belőle minden addigi fájdalom. Egy emberként érezte át mindenki, aki jelen volt. Egy emberként voltunk mellette és kívántuk neki és a kis Emmácskának, hogy ragyogja be mielőbb boldogság az életüket. Úgy tűnik az égiek meghallgatták imáinkat és Mazsi végre boldog lehet!

Mazsi megindítóan kommentálta a számára is katarktikus estét:

Még most is könnybe lábad a szemem mikor arra az estére gondolok! Az a végtelen szeretet amit ott kaptam ... nehezen találom a szavakat még mindig! Köszönöm Anna!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában