Bulvár

2022.08.14. 21:28

Csalás a fotón, veszélyes szenvedély - Komárom-Esztergom ismert arcai életébe kukkantottunk

Ezen a héten sem volt hiány megyénk celebjeinek posztjaiból. Soroljuk a legérdekesebbeket.

Kemma.hu

1.) Vujity Tvrtko megható sorai és a csalás

A televíziós személyiség facebook-posztjában Németh Károlyt, egykor válogatott kosárlabdázó, egykori "Év Játékosát méltatta és egy közös fotót is posztolt.

Ha nincs Németh Károly, akkor talán ma én sem vagyok újságíró. ...Soha nem tudtam volna megállni a helyemet, ha Karcsi -közös útjaink során- nem tanít meg a riporterkedés alapjaira, a tudósítások csínjára-bínjára. Tucatnyiszor utaztunk együtt, ám később a frontvonalak szétválasztottak bennünket. Nem elég, hogy 18 éves voltam és egy háborúban lőttek ránk, még amatőr is voltam. Ha ott és akkor, abban a háborús pánikhelyzetben nem lettek volna velem Németh Károly tanácsai; ha az akkor még működő telefonvonalon keresztül nem tanít engem a szabad világból; ha emberileg nem tartja a lelket bennem; ha nem dicsér, ösztönöz, erősít... akkor nem lett volna semmi!

Mint hozzátette, a kép „csalással” készült, ugyanis az egykori kosárlabdázó kétméteres magas, míg ő maga alacsonyabb, így egy lépcsőfokkal magasabbra kellett állnia, hogy a közös fotó elkészülhessen.

2.) Motor a szenvedélye Esztergályos Patriknak

Insta-posztban jelentkezett a tatai Exatlon-hős, aki „veszélyes” szenvedélyéről, a motorozásról értekezett.

„Nehéz olyan hobbit kitalálnom és űznöm, mint a motorozás. Sok helyről azt hallom, hogy ez az egész egy életveszély. Lehet. Kinek mi. De lehet úgy is rágondolni, hogy kikapcsolsz a mindennapokban, közben ellazulsz, ráfókuszálsz egy teljesen más területre az életben, miközben átadod magad a vezetésnek!”


 

2.) Üdvözlet rózsaszín hajjal

Horányi Juli csak egy jókívánság erejéig jelentkezett be Facebook-poszttal vasárnap, ám azt egy látványos fotóval tette: rózsaszínre festett hajjal pózol a szelfin. 

Hozzá csak ennyit írt: szép vasárnapot nektek! 

4.) Falmászás Suhajda-módra

Az egykori esztergomi diák, Suhajda Szilárd a magyar Tátrából jelentkezett Insta-poszttal, ahol épp mi mást csinált volna, mint sziklát mászott. 

5:) Palik László is megmutatta, mit tud

A tatabányai származású televíziós személyiség ismét edzéssel kapcsolatosat posztolt Instáján. A Tisza tó körül futott barátjával, a 67 kilométeres távot mindössze 2 óra 48 perc alatt tették meg.

„Egyszerűen isteni volt, minden percét imádtam!!! Csak ajánlani tudom mindenkinek, végig kiépített bringa út, gyönyörű környezet, érdemes belekezdeni mert a kerékpározás is egy zseni sport. Hajrá mi! ”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában