Megérzés

2022.08.03. 08:27

Berki Mazsi előre megérezte Berki Krisztián halálát (videó)

Berki Mazsi egyre több magánéleti titkot árul el meghalt férjével kapcsolatban, például arra is fény derült, hogy Berki Krisztián kettős életet élt felesége szerint.

Forrás: borsonline.hu

Berki Krisztián a közönség szemében egy szókimondó, botrányos médiaszemélyiségnek számított, de felesége szerint volt egy másik arca is, melyet csak a családja ismert. A férfi olyannyira szenvedhetett ettől a kettőségtől, hogy Berki Mazsi szerint ez is vezethetett a halálához. Berki Mazsi nemrég Palik László műsorában elárulta, hogy őt nem lepte meg annyira férje halála. 

Berki Mazsi érezte, hogy előbb-utóbb baj lesz férjével, és szerinte nehezen bírta Berki Krisztián a kettős személyiégű életet fenntartani. Mikor Palik megkérdezte Berki Mazsit, hogy érezte-e, hogy baj lehet férjével, erre ő így felelt:

Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem

A nő szerint a médiában mutatott Berki Krisztián imázs különbözött attól az embertől, aki férje valójában volt. Részben ennek is köszönhetően Mazsi harmincévesen özvegy lett és férje halálát azóta sem tudta még feldolgozni, írja az origo.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában