Celebmustra

2022.06.19. 20:00

Öt híresség, öt poszt - Vajon mit csináltak az elmúlt héten celebjeink?

Megtört a gyász csöndje, több mint tíz kiló fogyás, éjszakai futás, nosztalgia, készülődés a nyári bulikra. Mutatjuk, miket posztoltak az elmúlt héten megyénk hírességei.

Kemma.hu

Forrás: Instagram/Esztergályos Patrik

Hosszú csönd után megszólalt Berki Mazsi

Berki Krisztián halála után több mint egy hónapnak kellett eltelnie ahhoz, hogy felesége beszélni tudjon mérhetetlen fájdalmáról. Most egy videóban osztotta meg egyik kedves elmékét követőivel, adta hírül a borsonline.hu. A volt sportoló, Berki május 6-án lelte halálát, saját teraszán talált rá nagyobbik lánya. A tragédia óta Mazsi teljesen eltűnt a reflektorfényből, most azonban egy videót osztott meg, ahol megidézi közös gyerekük, Emma édesapját.

Anyák napján együtt voltunk Krisztiánnal, amikor az első falatokat ette Emma édesburgonyából

– ekkor elérzékenyült és elcsukló hangon folytatta tovább, és elmondta, hogy a május elsején történt első falatokat videóra meg is örökítette az apuka. 

A palack nélküli extrém magasság megeszi a hegymászókat: Suhajda Szilárd több mint 10 kilót fogyott 

Míg a A K2 megmászása során 15 kilogrammot veszített testsúlyából, elmondása szerint utóbbi sikeres mászása után, most bő tíz kiló elvesztésével megúszta Suhajda Szilárd. Ahogy Instagram oldalán írja, a múltkorihoz képest most azért nem volt olyan nagy a súlyveszteség, mert “csupán” két akklimatizációs körön kellett túlesnie, másrészt pedig gyorsabban tudta teljesíteni célját.  

Nettó 1 hónap, amit az alaptáborban és a hegyen töltöttem, ami egy 8 ezer 500 métert meghaladó csúcs esetében (előzetes akklimatizáció nélkül) nem túl sok idő (de nem is rendkívüli)! Egyúttal kiváló táplálékkiegészítőkkel voltam ellátva, ami szintén nagyon sokat segített – formám és egészségem megőrzésében és a teljesítményt illetően is! Na jó: a Lhoce 95 méterrel alacsonyabb, mint a K2! Fontos részlet. 

- írja a hegymászó

Palik László is futott a Mozgás Éjszakáján

Június 17-én este újra megrendezték a Mozgás Éjszakáját a Hősök terén és a megújult Városligetben. Több, mint 25 sportágat lehet díjmentesen kipróbálni a zumbától a SUP-ozásig, de volt többek között belvárosi kerékpártúra, sárkányhajózás a városligeti tavon, gyalogtúra az új Néprajzi Múzeum tetejének érintésével és éjszakai élményfutás is, melyen Palik László is indult.        

Szép szezonra tekinthet vissza a Grundfos Tatabánya

A Grundfos játékosai egy kis nosztalgiát osztottak meg Facebook oldalukon ahol sok szép élményről számolhatnak be. Edzőváltás, kiváló széria a bajnokságban, szereplés az Európa ligában. Reméljük, a ránk váró idény is legalább ilyen nagyszerű sikereket hoz majd.

Esztergályos Patriknak teljesen megfelel a Balaton

Esztergályos Patrik legutóbbi Instagram posztjában azt írja, hogy az idén már valószínűleg nem jut el Afrikába, ugyanakkor Zamárdit nagyon a szívébe zárta. A safari hangulat minden pótolt. Egy biztos: Patrik is nagyon várja már a nyári bulikat. 

 

 

                       

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában