Celebmustra

2022.06.12. 19:59

Gyógyulás, tréning, 106 kiló tiszta izom - 5 poszt a megye celebjeitől

Körbenéztünk, miről posztoltak a Komárom-Esztergom megyei celebek, hírességekkel az elmúlt napokban. Lássuk, mi történt velük, mit mutattak meg az életükből a közösségi oldalakon!

Kemma.hu

Forrás: Meandmybicycle.love / Adorjan Illes Facebook

Meggyógyult és izgalmas hét elé néz Kocsis Szandi

Kocsis Alexandra egy hét betegség után jelentkezett be rajongóinál az Instagramon. Mint írja, végre nem csak hogy visszatérhet az életbe, de egy igazán izgalmas hét áll előtte. Ti tudjátok, mire céloz az Exatlon oroszlányi versenyzője?

Jó kondiban van a Palik László, és ezt be is bizonyította

A Futtában legutóbbi adásában 106 kilós izomkolosszust kapott a hátára a 60 éves, igen: hatvan éves műsorvezető. A tatabányai származású Palik László a Ninja Warrior és a Sztárban Sztár adoniszával, Budavári Fülöppel kocogott és beszélgetett, ebből mutatott részletet Insta oldalán, ahol a teljes adás is elérhető.

Illés Adorján máshogyan tréningezett

Letette a bringát, hogy egy egészen másfajta tréninget tartson a világjáró baji kerékpáros. Illés Adorján, aki 1473 nap alatt, 38 országot érintve, 46 ezer kilométert tekerve két keréken kerülte meg a Földet, céges tréningeken osztja meg kalandjait és élményeit, remélve, hogy a résztvevők hazavisznek valamit azokból az érzelemkezelési stratégiákból, amelyeket megtapasztalt és megoszt velük előadásai során. A napokban Adorján a Bridgestone csapatával találkozott.

Hazatérve sem pihen Suhajda Szilárd

A Himalája helyett a Mátra jutott a volt esztergomi diáknak erre a hétvégére. Suhajda Szilárd, aki nemrég tért haza azután, hogy meghódította a Föld 4. legmagasabb pontját, a Lhoce 8516 méteres csúcsát, igazán kedves és meghitt fotót tett közzé Instagram-oldalán. A képen kisfia, Soma édesanyjával láthatók, amint sátorban, hálózsákba burkolózva élvezik közös expedíciójukat.

Fura Csé számára sincs megállás a nyár beköszöntével

Megkezdődött a fesztivál- és koncertszezon, aminek a pandémia miatti lezárásokból felszabadulva különösen örül a Follow the Flow Tatabányán élő, lokálpatrióta frontembere. A zenekar számára nincs megállás, a csapat végre buliról bulira jár, folyamatosan invitálva a közönséget koncertjeikre.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában