Gyász

2022.06.27. 11:41

Berki Krisztián édesanyja minden éjszaka az ágyánál látja fiát

Berki Krisztián édesanyja képtelen feldolgozni fia halálát. Júlia minden éjszaka arra riad fel, hogy fia szelleme meglátogatja.

Kemma.hu

Forrás: ripost.hu

Másfél hónapja hunyt el váratlanul a tatabányai születésű izomceleb, Berki Krisztián. Édesanyját azóta is álmatlan éjszakák gyötrik. Minden este többször is arra riad fel, hogy fia szelleme eljön hozzá – számolt be a Borsonline.

A halál pontos okát a mai napig nem hozták nyilvánosságra, és bár még mindig tart a nyomozás, valószínűsíthető, hogy a szervezetébe juttatott kemikáliák okozták a szívmegállást. Bár Krisztiánnak és édesanyjának nem mindig volt jó a kapcsolata, az utóbbi években ismét közel kerültek egymáshoz. Ezt egy napokban előkerülő házi videó is bizonyítja. 

A Facebookon terjedő felvételt maga Krisztián készítette, éppen karácsonyoznak. Az első percekben egy harmonikus családot látunk, Berki elmondja, hogy az édesanyja egy kiskutyát szeretett volna, ezért most azzal lepik meg. A celeb ezt írta a videó mellé:

Anyukám szeretett volna egy kiskutyát... hát azt kapta… Tudjátok, férfitársaim, amikor a családod vagy szeretteid minden egyes álmát, kívánságát teljesíted, akkor az Ő boldogságuk által Te leszel a világ legboldogabb embere… Én azt hiszem, csakis hálával és köszönettel tartozom... és persze felkészülten várom a jövő évi kívánságokat.

A felvételen egy hátborzongató mondat is elhangzott Krisztiántól. 

Muter! Vigyázz rá, légy szíves! Nem él olyan hosszú időt, mint én, de jó kis társad lesz és sokkal hűségesebb, mint az emberek.

A celeb édesanyja azóta akárhányszor csak Deni nevű kutyájára pillant, mindig ezt a szörnyű mondatot hallja. 

– Olyan hangosan cseng a fülemben ez a pár mondat, hogy szinte bele­bolondulok! – mondta a Bors megkeresésére Júlia. – Nem vagyok jól, nagyon nem – folytatta a gyászoló édesanya. A fiam közel két hónapja ment el, de még mindig nem tudom felfogni, hogy nincs többé. Egyszerűen nem hiszem el.
Hiába mondják, hogy az idő minden sebet begyógyít, ez nem igaz, sosem fog meggyógyulni a lelkem. Minden este vagy tízszer felriadok, nem tudok aludni – mondta tovább sírva az asszony. – Kinyitom a szemem és ott áll Krisztián az ágyamnál. Nem szól egy szót sem, csak néz engem. Megszakad ettől a szívem. Nem tudom, meddig tart ez, nem tudom, miért látom a szellemét minden éjszaka, de talán így még nehezebb az elengedés…

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában