Botrány

2022.05.27. 20:00

Unokázós átverésbe keveredett Pápai Joci

Rendőrségi ügy lett az esetből, amelyben milliós összegeket csaltak ki egy idős nőtől a tatai énekes nevében.

Kemma.hu

Forrás: LifeTV

Bűncselekmény történt: egy idős nénit az Instagramon hálózta be és vezette félre valaki, aki magát a Tatán élő énekesnek adta ki. Az ál-Pápai Joci több alkalommal pénzt kért az asszonytól. Az esetről a családjáért élő, kedves idős hölgy lánya mesélt Balázséknak – írta meg a Bors.

Az unokázó csaló hálójába került asszony teljesen azt hitte, hogy valóban az énekessel cseveg online.

Ötvennégy éve házasok anyukámék. Sosem volt ez konfliktusmentes. (...) Apukámnak vannak idegrendszeri problémái és másfél-két évvel ezelőtt volt egy hatalmas romlás. Ekkor derült ki, hogy neki féltékenységi paranoiája van. Ő nem tudott leszállni arról a témáról, hogy a Pápai Joci a harmadik fél. Ezen akkor jót nevettünk, próbáltuk orvosilag kezelni, de fél évvel ezelőtt kiderült, hogy ennek a valóságalapja, hogy ez a hülyítés már másfél-két éve tart.

– mesélte Balázséknak a reggeli rádióadásban az áldozat lánya, aki azzal zárta a történetet, megnyugtatva a hallgatókat, hogy szerencsére nem károsította meg őket végletes módon a csaló. A műsorban az érintett énekes is megszólalt: külön felhívta a figyelmet arra, mennyire fontos vigyázni az ilyesfajta megtévesztésekkel. Pápai Joci valódi Instagram profiljában soha nem tenne ilyesmit, személyes hangvételű posztjaiban főként zenei munkájába és családja életébe enged betekintést.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában