Celebmustra

2022.05.15. 15:30

Szülői gyász, forró nyári hangulat és gasztronómia - a héten posztoltak celebjeink

Berki Krisztián tragikus halála egy hét elteltével is mély nyomokat hagy a celebvilágban. Körbenéztünk, miről posztoltak a megyénkhez kötődő hírességek.

Kemma.hu

Forrás: bors.hu

Heti celebmustránkban a gyász és fájdalom mellett a jótékonyság és a közelgő nyár várása is helyet kapott. Lássuk, mi történt a Komárom-Esztergom megyei celebekkel, hírességekkel az elmúlt napokban!

Megszólalt a tragédia után Berki édesapja

A tatabányai lakótelepen élő édesapa megtörten nyilatkozott a szörnyű eset után. Elmondta, hogy el kellett már temetnie az édesapját és az édesanyját is, de azt sosem gondolta, hogy a gyermekét is neki kell búcsúztatnia.

Kiderült, milyen büntetést kaphat Berki dílere

A celeb lakásán talál kábítószergyanús anyagról kiderült, hogy kokain. A rendőröknek sikerült elfogniuk Krisztián feltételezhető dílerét, akivel szemben a letartóztatást is indítványozták. 

A gyász összehozta őket

Hódi Pamela és Berki Mazsi rossz kapcsolata azóta tart, amióta Berki a nyilvánosság előtt is felvállalta szerelmét Mazsival. Mindig volt feszültség a két nő között, azonban múlt péntek óta minden megváltozott.

Tatabányán temetné el édesanyja Berki Krisztiánt

Az izomceleb édesanyja elmondta, hogy fiát Tatabányán szeretné eltemetni, ott, ahol ahol felnőtt. A temetés azonban még húzódik. Hiába történt már meg a boncolás, a toxikológiai eredményre még várni kell. 

Az ország gasztrokibice Komáromban

Sági Szilárd neve olyan népszerű tévéműsorokból csenghet ismerősen, mint a Gerilla grill, vagy a Hal a tortán. A gasztrokibic a jövőben Komárom állandó vendége lesz, és a helyi vendéglőkben is felbukkan majd.

Forró fotó a nyár után vágyakozva

Az Exatlon Hungary oroszlányi bombázója már nagyon várja a nyarat. Instagram-oldalára feltöltött fotójához hozzáfűzte, hogy eddigi kedvenc nyaralásai Dubaihoz és Amerika több városához fűződnek. Elárulta követőinek azt is, hogy nagyon szívesen felfedezné még Balit is.

A jótékonyság ereje

Az Oroszlányhoz ezer szállal kötődő Vujity Tvrtko Facebook-oldalán számolt be arról, hogy floridai jótékonysági előadása nagyon sikeres volt. Ahogy fogalmazott, a teljes bevétel Kárpátaljára kerül, ahová már csütörtökön megérkezhet az adomány.

 

Hamarosan debütáló új dal és klip

Az Esztergomi Várszínhát igazgatójának lánya, Horányi Juli közösségi oldalán számolt be arról, hogy Június 3-án érkezik TKYD-del közös alkotásuk, a Vételen című dal, amely klipet is kap. Az énekes úgy fogalmazott, hogy számára ezzel a megjelenéssel indul a nyár.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában