Emlék

2022.05.19. 10:14

Szívszorító gesztus: így teljesíti édesanyja utolsó kívánságát ijf. Fekete László

A kilencszeres Erős Ember világbajnok édesanyja hosszantartó betegség után hunyt el.

Kemma.hu

Forrás: borsonline.hu

Már nem teljesülhet ifjabb Fekete László édesanyjának utolsó kívánsága. Mint ismert, Menyhárt Erzsébet április 7-én hunyt el hosszan tartó betegség után. Az izompacsirta most szívszorító módon teljesíti édesanyja utolsó kívánságát – számolt be róla a Borsonline.

Az anyukám többször is elmondta a betegágyán, az a vágya, hogy egyszer még lásson élőben versenyezni. Úgy tervezte a versenyen az első sorban ül majd, és láthat a dobogóra állni, de ez az álma már nem teljesülhet

– mondta László, aki bár egy operáció miatt nem indulhat a május 22-én megrendezésre kerülő Nemzetközi Erős Emberek utánpótlás versenyén, szívszorító gesztusra készül. Vasárnap ugyan nem versenyezhet, úgy döntött, hogy az első sorban lesz egy szék, amin ott lesz édesanyja fotója, hiszen ezt a versenyt neki szeretné felajánlani. 

Tiszta Erős Emberek Utánpótlás versenyére Dunaharasztiban kerül sor, május 22-én. A résztvevők golyóemelésben, traktorgumi forgatásban, szikla és koffercipelésben, valamint súly piramis számban is összemérik erejüket. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában