Celebek nagy szívvel

2022.05.03. 14:38

Pap Dorci Tatabányára jön: Esztergályos Patrikkal gyűjt a kórháznak a motoros rendezvényen

Kemma.hu

Forrás: TV2

Pap Dorci mindenben támogatja szerelmét, a tatai Esztergályos Patrikot. Mint arról korábban beszámoltunk, az első Exatlon férfi bajnoka, ifjúsági olimpiai és világbajnok párbajtőrözőnk jótékonysági motoros felvonulást szervez június 12-én, vasárnap 14 órától Tatabányán. Az eseményen pedig Dorci is ott lesz – a jó hírt maga Patrik osztotta meg az esemény Facebook oldalán.

A rendezvényre, amelyre jönnek exatlonosok, motorosok, lesz Exatlon-pálya és rengeteg izgalmas program várja majd a gyerekeket, és szüleiket, Esztergályos Patrik nagymamája horgolt szívecskékkel készül. A keze munkáját dicsérő alkotások is segítséggé válnak majd: az ötezer forintos támogatói jegyhez jár ugyanis egy-egy horgolt szívkulcstartó, amelyekre már most érdemes leadni a rendelést. Az eseménnyel a szervezők a tatabányai kórház szülészeti osztályát szeretnék segíteni, ám emellett a bajba jutott ukrán édesanyáknak és gyermekeiknek tárgyi adományokat gyűjtenek majd.

A gyerekek boldogsága számomra a legfontosabb. A közelségükben én is maximálisan fel tudok töltődni.

– fogalmaz a  jótékonysági esemény kapcsán Pap Dorci, aki szerelméhez érkezik Tatabányára június 12-én. A vendégek között egyébként biztosan ott lesz az Exatlonból megismert Somhegyi Krisztián és Jósa Danny is.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában