„Megszakad a szív”

2022.05.27. 07:00

Nem Tatabányán, de hófehérben búcsúztatták Berki Krisztiánt a családtagok és a celebek

Bár édesanyja szerette volna, ha fia gyermekkora helyszínén, Tatabányán nyugszik, Berki különleges temetésére végül Budapesten, a Farkasréti temetőben gyűltek össze a tőle búcsúzók.

Kemma.hu

Forrás: borsonline.hu

Hófehér ruhába öltözött tömeget lehetett látni május 26-án a Farkasréti temetőben. A családtagok és ismerősök, köztük számos hírességgel itt kísérték  utolsó útjára Berki Krisztiánt, volt futballistát, médiaszereplőt és celebet.

Berki Krisztián temetése
Forrás: Koncz Márton / Origo

A temetésen ott volt Schobert Norbi és Rubint Réka, Hajdú Péter és menyasszonya, valamint Szögeczki VV Ágica és Megyeri Csilla is. A családtagok közül a tatabányai származású elhunyt édesanyja, Krisztián özvegye, Mazsi, korábbi felesége Hódi Pamela és annak férje, Tóth Bence is ott volt.

Az eseményen a tragikusan fiatalon megözvegyült Berki Mazsi könnyeivel küszködve mondta el búcsúzóbeszédét. Emlékeket és személyes gondolatokat felidézve, verset mondva szólt a gyászolókhoz. A fehér ruhába öltözött családtagoknak és ismerősöknek ezután Kökény Attila énekelte el Krisztián és Mazsi közös dalát. A résztvevők mindannyian megtörten hallgatták az előadást, az özvegy a dalt égre emelt szemekkel, zokogva hallgatta végig. Az elhunyt celeb hamvait ezután egy fekete autóba helyezték. A gyászolók sorai előtt a kis Emma Katerinával a karján kísérte férjét utolsó útjára Mazsi.

Berki Krisztián temetése
A kis Emma édesanyja ölelésében (Forrás: Origo)

A búcsúztatóra édesanyja kezét és egy plüsskutyát szorongatva érkezett meg Krisztián nagyobbik lánya, a 9 éves Natasa Zselyke. Mint ismeretes, ő talált rá édesapja holttestére. A kislány a szertartás előtt az urnához helyezte a plüssállatot, amit aztán le is engedtek a földbe Berki Krisztián hamvaival.

Berki Krisztián temetése
A plüssjátékot együtt helyezték a sírba Berki Krisztián hamvaival (Forrás: Origo)

A szertartás szép és méltóságteljes volt. Amint az a Ripost videójában is látható, a temetésen Berki Mazsi és Natasa Zselyke egy szív alakú fonott kosárból hófehér galambokat engedett szabadon az ég felé.

 

A temetést csupán egyetlen furcsa esemény zavarta meg, a meghívott gyászolók előtt ugyanis a sírnál járt valaki, aki 3 szál fehér rózsát helyezett el szalaggal átkötve a hanton. A szalagon a Hella név volt olvasható. Nem tudni, ki hagyhatta ott.
 

Berki Krisztián temetése
A szalagon egy női név olvasható (Forrás: borsonline.hu)
Berki Krisztián temetése
Egyelőre nem tudni, ki nyilvánított részvétet a sírnál a többiek előtt (Forrás: borsonline.hu)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában