Celeb

2022.05.08. 07:31

„Minden nap egy küzdelem, egy harc” - komoly dolgokat üzent Berki halála kapcsán Young G Béci

A szentendrei származású rapper komoly gondolatokat fogalmazott meg a celeb halála kapcsán.

Kemma.hu

Young Béci

Forrás: TV2/Ripost

Fotó: RMLAPi304

– Úgy gondolom, hogy jó kapcsolatot ápoltunk, és bármikor, amikor találkoztunk, egy nagy mosoly volt az arcán. Egy őszinte embernek tartom – kezdte Instagram-posztját a rapper, aki a továbbiakban saját életével húzott párhuzamot: neki is két kislánya van, ahogy Berki Krisztiánnak is. 

Ráadásul nagyobbik lánya annyi idős, mint Berki Natasa. Ami elgondolkodásra késztette őt.

– Mennyire sok olyan dolgot teszünk, amivel veszélyeztetjük saját magunk életét. Ebből a halálesetből a pozitívum, amit én leszűrtem, az az, hogy sokkal, de sokkal jobban oda kell figyelni magunkra és a családunkra. Legfőképpen a gyermekeinkre. 

Minden nap egy küzdelem, egy harc, de attól függetlenül egy gyönyörűszép életet élünk és gyönyörűszép gyermekeink vannak. És nem szabad olyan dolgot csinálni, ami károsít minket. Persze nyilván nagyon nehéz kikerülni a mi szakmánkban minden szinten. Ezzel gondoljon bárki bármire...

Utóbbi gondolattal vélhetően arra utalt a rapper, hogy Berki Krisztián halálának helyszínén, a IX. kerületi lakásában végzetes adag kábítószergyanús anyagot találtak a rendőrök a helyszíneléskor.

Béci hozzátette, hogy reméli, nagyon pozitívan fog mindenki gondolni Berki Krisztiánra.

– A sok rosszakaró kommentet pedig felejtsük el és a gyermekeit nézzük, és azt a szép életet, amit élt. És hogy mennyire sokat számított a gyermekei számára az édesapukájuk. Sok erőt, kitartást és részvétet kívánok a családjának is.

Nyugodj békében, Berki Krisztián

– zárta szavait Béci.

@younggbeci

Nyugodj Békében Berki Krisztián🙏🏽🥺

♬ eredeti hang - Rácz Béla

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!