Hírességek

2022.05.08. 21:20

Kemény szavak Berki halála kapcsán, Koltay Lajos gratulációja - a héten posztoltak celebjeink

Kétségtelenül Berki Krisztián halála rázta meg legjobban a celebvilágot. Körbenéztünk, miről posztoltak a megyéhez kötődő hírességek.

Kemma.hu

Forrás: borsonline.hu

1.) Meghalt Berki Krisztián

Május 6-án tragikus hirtelenséggel elhunyt a tatabányai származású celeb, médiasztár, Berki Krisztián. Kislánya, Berki Natasa találta meg az erkélyen. A rendőrség közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja az ügyet. Emellett büntetőeljárást is indítottak, mert kábítószergyanús anyagot találtak a helyszínen.

2.) Berki Mazsi megtörten posztolt férje halálával kapcsolatban. Kislányukkal készült, utolsó közös fotójukat is közzétette a poszthoz.

A fájdalmunk leírhatatlan. Még nincsenek szavak. Kérem a sajtót és Mindenkit, hogy tartsák tiszteletben a gyászunkat és a férjem kegyeleti jogait. Így is nagyon nehéz minden. Köszönöm a gyógyító gondolatokat és az együttérző üzeneteket, hívàsokat. Kérlek Benneteket mellőzétek a ,,baráti” interjúkat, hisz az igaz barát most nem beszél, maximum elmondja/leírja mennyire szerette őt. A találgatás nem megoldás, amint készen állok, jelentkezem. Ez volt az utolsó közös képünk. A kép május 5.-én készült a kislányunk fél éves születésnapján. Berki Renáta, feleséged, ki mindig szeretni fog téged

3.) Pápai Joci Berki Krisztiánnal közös képpel búcsúzott az elhunyt celebtől

A tatai énekes egy korábbi műsorban készült közös fotón emlékezett az néhai Berki Krisztiánra.

4.) Megszólalt Vujity Tvrtko Berki Krisztián halála kapcsán: ELÉG! - avagy ideje van a szónak, s ideje a hallgatásnak!

– Alig két napja meghalt egy 41 éves fiatalember. Mivel az egész ország ismerte, tragikus halála kapcsán rengetegen nyilvánították ki ilyen-olyan véleményüket. Ezek között megrázóan sok volt a becsmérlő bejegyzés, voltak, akik szinte kárörvendően írtak a fiatalember haláláról, mondván: nem sajnálják, így járt, megérdemelte! – kezdte posztját Komárom-Esztergom megyéhez ezer szállal kötődő Vujity Tvrtko.

Hozzátette: korábban már leírta, hogy Berki Krisztián értékrendje, életvitele a létező legtávolabb állt az övétől, nyilvános szerepléseivel nem tudta azonosulni, példakép-szerepét sosem tudta elfogadni. Ám aki Berki Krisztiánt halálában gyalázza, az a legalapvetőbb emberi, kegyeleti érzéseket tiporja sárba. 

– Egyrészt a borzalmas „kritika” megfogalmazásának akkor van igazi létjogosultsága, ha a kritizált fél képes válaszolni, kiállni magáért. Másrészt: jelen esetben itt sokkal, de sokkal nagyobb a dimenzionális szakadék. Vannak dolgok, amik egyszerűen senkire nem tartoznak a hatóságokon, és/vagy a gyászoló családokon kívül.

A legfontosabb szerinte az, hogy aki most, ezekben a napokban leírja azt, hogy kifejezetten örül egy embertársunk halálának, az talán bele sem gondol, hogy számára ez mindössze egy-két percnyi önfeledt gyalázkodás. 

Eközben az elhunyt szerettei éppen életük legnehezebb pillanatait élik át. Ezek azok a napok, amikor egyetlen jó szó is segíthet a megnyugvásban, ám egyetlen szidalom is rommá törheti az amúgy is megrepedt szíveket. [...] kisgyermekek maradtak az édesapjuk nélkül, miközben fiatal özvegye siratja elhunyt férjét, miközben egy édesanya fogja eltemetni az egyetlen fiát. „Ideje van a szónak, s ideje a hallgatásnak!” Isten nyugosztalja Berki Krisztiánt! Sok erőt remélek a gyászolóknak!

5.) Koltai Lajos gratulált Horányi Julinak

Az esztergomi Várszínház igazgatójának lánya, az énekesnő Horányi Juli is részt vett a Kovács László-Zsigmond Vilmos Magyar Operatőr Díj gálaesten, amelyről képelet is közölt Facebook-oldalán. Az esten Horváth Márk és az énekesnő Prince: Purple Rain című dalát adták a díjak átadása után. Elárulta, hogy az állófogadáson Koltay Lajos gratulált nekik

 Valahogy úgy éreztem; már ezért is megérte minden nehézséget leküzdenem és kitartanom a zenei pályám mellett! Köszönjük a meghívást, bízom benne, hogy jövőre is mi zenélhetünk majd. 

6.) Varga Irén nem találta saját koncertjét

Az énekes 350 kilométerrt tévedett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!