Celebmustra

2022.05.01. 20:00

Anyák napja, bimbózó szerelem és humor: ezen a héten sem unatkoztak celebjeink

A megye hírességei ezen a héten sem hagyták magukra követőiket. Körülnéztük, mi újság velük, és elhoztuk nektek azokat a pillanatokat, amiket feltétlenül meg akartak mutatni a héten.

Kemma.hu

Forrás: Facebook/Vujity Tvrtko

Heti celebmustránkban bimbózó szerelem, az édesanyák köszöntése és a humor is helyet kapott. Lássuk, mi történt a Komárom-Esztergom megyei celebekkel, hírességekkel az elmúlt napokban!

Aki felkészül, az győz

A tatabányai származású izomceleb, Berki Krisztián Facebook-oldalán számolt be arról, hogy lánya, Nati a nagy dolgozatok hetét élte át az iskolában. A beszámolóból kiderül, hogy Nati az akadályokat, matekból és angolból is ötöst vihetett haza. 

Anyák napi köszöntő

Oroszlányhoz ezer szállal kötődő Vujity Tvrtko Facebook-oldalán posztolt közös fotót édesanyjával. Ezzel a képpel nem csak saját, hanem minden édesanyának jó egészséget, boldogságot, és gyermekeik körében megélt megannyi örömöt, szeretetet és boldogságot kívánt.

A humor sosem hiányozhat

Az Esztergomi Várszínhát igazgatójának lánya, Horányi Juli közösségi oldalán osztott meg klipforgatásáról egy bakivideót. Mint írta, imádják ezeket a full vicces momentumokat, és ezért jók a klipforgatások is. Ha nevetni szeretnétek, ne hagyjátok ki.

Anya csak egy van

Az észak-komáromi kötődésű színésznő Facebook-oldalán posztolt közös fotót édesanyjával, mamájával és anyósával. A képek is bizonyítják, hogy a színésznő családjában nagy a harmónia és a szeretet.

Áldatlan körülmények között Varga Irén kutyái

Ahogy arról már beszámoltunk, az állatvédők mentették ki a netes sztár, Varga Irén kutyáit a celeb piliscsévi házából. Az eset után Irénkét „szájára vette” az internet népe. Ő pedig reagált.

Bimbózó szerelem

Több mint 20 éves házassága januárban ért véget hivatalosan Galambos Lajosnak, akinek a szívébe most úgy tűnik, hogy visszaköltözött a boldogság. A tatai színész szívét titokzatos hölgy rabolta el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában