Romantika

2022.04.13. 17:35

Újra együtt az Exatlon szerelmesei: közös fotón Esztergályos Patrik és Pap Dorci

Több hónapos nélkülözés után, végre újra találkozhatott egymással az Exatlon Hungary All Star évadának szerelmespárja, Patrik és Dorci. Már közös kép is készült róluk.

Kemma.hu

Forrás: Patrik Esztergályos - Exatlon Hungary/ Facebook

Izgalmas döntők után ért véget hétvégén az Exatlon Hungary All Star évada majd' 3 és fél hónapos küzdelmek után. Hasonlóan az előző évadhoz, a mostani szériához is köthető szerelem. Esztergályos Patrik szívét Pap Dorci rabolta el, a szerelmesek hosszú idő után végre találkozhattak a műsor után. A szerelmespárról fotó is készült.

A fiataloknak azért is volt nehéz dolguk, mert Patrik ebben az évadban elsőként búcsúzott, míg Dorci a végsőkig küzdött a női döntőbe kerülésért. Az első közös fotó a TV2 Instagram-oldalán látható, ahogy arról a Ripost beszámolt.

Bár az Exatlon All Star döntőjét csak vasárnap este láthatták a nézők, a két kiesett játékossal már szombat este is találkozhattak a TV2 képernyőjén a nézők. Dorci és Patrik a Neked énekelek című műsorban segédkeztek, ahol egy közös fotó is készült róluk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában