Zsarolás

2021.11.08. 08:20

Lajcsit vádolja hazugsággal az a férfi, aki állítólag 200 millióval zsarolta korábban

Lajcsi kalandos és filmbeillő zsarolási története után, most megszólalt a másik oldal, aki szerint a trombitaművész hazudik arról, mi is történt valójában.

Kemma.hu

20210929 Life tv Frizbi Hajdu Peterrel Galambos Lagzi Lajcsi Lajos KB Metropol

Forrás: Metropol

Az a férfi, aki állítólag megzsarolta Galambos Lajos, trombitaművészt, most megszólalt a Blikknek és állítja, hogy Lajcsi nem teljesen őszinte az üggyel kapcsolatban – írja a Ripost. Galambos Lajcsi néhány hete vallott arról, hogy egy több tagú banda 200 millió forinttal zsarolta őt, azt ígérve, hogy cserébe elintézik a felmentését az ellene felhozott vádak alól. A híresség azt állította, hogy nem mondott igent az ajánlatra és a rendőrséggel együttműködve lehallgatókkal buktatták le a csalókat. Ettől azonban kicsit eltérő dolgokat mondott a jelenleg háziőrizetben tartózkodó férfi.

– Az egész egy hülye ötlet volt, amit egyedül találtam ki. Nem ismertem korábban Lajcsit, csak a sajtóból tudtam az ellene folyó ügyről. Ha úgy tetszik, az volt a célom, hogy lehúzzam Lajcsit – árulta el K., aki megkérte a Blikket, hogy ne írják le a nevét és ne mutassák meg az arcát.

Értem én, hogy Lajcsi nagyot akar mondani, de túl sok már itt a hazugság...

– Lajcsi elmondta, nagy bajban van, a felesége már el is költözött tőle és fél az ítélettől. Erre mondtam neki, tudok segíteni, de az nem igaz, hogy bármilyen politikusra vagy magas beosztású tisztségviselőre hivatkoztam, erről a lehallgatási jegyzőkönyvben sincs bizonyíték” – fogalmazott a lapnak a férfi, akit néhány nappal később letartóztattak a rendőrök. „Szörnyű rossz érzés volt, hogy a kislányom és a várandós feleségem szeme láttára bilincsben visznek el. Összesen 91 napot töltöttem a börtönben, amit nem kívánok senkinek. A családomtól elzárva lenni a legnagyobb büntetés volt. Amikor megkaptam a nyomozati iratokat, talán morbidnak tűnik, de felnevettem. A mai világban ilyenért börtönbe kell zárni valakit, akit még el sem ítéltek? Ez az egész ügy túlértékelt, hiszen nem vettem át a pénzt, igazából nem történt semmi. (...) Nem volt itt se bűnbanda, se fegyveres, félelmetes bűnözők. Rossz érzés fog el, ha látom az ügyről beszélni. Ha annyira félt és nem akart üzletet, miért találkozott velem többször is? nyilatkozta az üzletember.

A férfi jelenleg házi őrizetben van, és egészen másként emlékszik Lajcsi viselkedésére, mint amit a trombitaművész a médiában hangoztat. Emiatt nem is tartja arányosnak a büntetést, hiszen úgy véli a híresség sem mond igazat.

A Ripost megkereste a trombitaművészt is, ő azonban nem szerette volna kommentálni állítólagos zsarolója szavait, a bíróságra bízza az ítélethozatalt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában