döntő

2021.11.18. 14:00

A legjobbat hozza ki Kinizsi Ottóból táncpartnere a Dancing with the Starsban

Profikat megszégyenítő tánccal jutottak be a döntőbe, amiért a tatabányai színész-rendező nagyon hálás.

Kemma.hu

Forrás: TV2

Dinamikus paso doble-val jutott be a Dancing with the Stars döntőjébe a tatabányai színész-rendező, Kinizsi Ottó és táncpartenere, Szőke Zsuzsanna. Így a szombati adásban is viszontláthatjuk a párost.

Kinizsi Ottó a továbbjutás után nem sokkal hatalmas öröméről számolt be, megköszönve a nézőknek is a továbbjutás lehetőségét.

„Döntő! El sem hiszem! Még mindig ilyen jó a hangulatom! Nagyon nagyon köszönjük nektek, hogy végig hittetek bennünk, és nem csak lehetőségem akadt eltáncolni ezt a két gyönyörű táncot, hanem, hogy jövő szombaton is táncolhatok! Nagyon hálás vagyok nektek, de legfőképpen Szőke Zsuzsinak hogy minden héten a legjobbat hozza ki belőlem!” – áll a bejegyzésben.

" data-instgrm-version="14">

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

A rendező még mindig eufórikus állapotban van a siker után, amelyet Instagram-oldalán is elárult.

„Ezt látni hihetetlen érzés! Nagyon szépen köszönjük, hogy támogattatok minket, és velünk voltatok adásról-adásra, nélkületek nem sikerült volna! Számítunk rátok szombaton is, a döntőben. Jöjjön a finálé!” – írta a posztban.

" data-instgrm-version="14">

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában