verseny

2021.10.26. 17:30

Az esztergomi fodrásztanuló megdobogtatta Kiss Ramóna szívét a Ninja Warriorban

Nem csak erős, hanem elképesztően helyes is a Ninja Warrior egyik nagy felfedezettje! Krisztián nem csak a pályát, de a női szíveket is megdobogtatta futama során.

F. M.

Forrás: TV2

Mint arról beszámoltunk, az esztergomi György Krisztián is megmérette magát a Ninja Warrior harmadik szériájában. A 20 éves street workoutoló, kitetovált srác játszi könnyedséggel vette az első körben az akadályokat. Még a két nagy mumus, a lengőzsák és a függőleges fal sem jelentett akadályt, és büszkén nyomta meg a gombot a pálya végén.

Tilla és Szujó Zoltán közben élvezettel kommentálták a fiú tejesítményét: a Warrior Cristiano Ronaldojaként, illetve latin amorózóként aposztrofálták Krisztiánt.

A 20 éves srácot egyébként édesanyja, Tímea kísérte el a műsorba, aki, miközben fia a pályán küzdött, Lékai-Kiss Ramónával elemezte Krisztián teljesítményét. A fiú egyébként Ramóna szívét is megdobogtatta, és az első futam végén együtt örült Tímeával. Aki fia teljesítményére csak annyit mondott büszkén: erre számítottam.

Krisztián fantasztikus teljesítménye meghozta a gyümölcsét, és 5 perc 16 másodperces eredményével, ötödik helyen továbbjutott a napi döntőbe is. Itt 15-en küzdöttek, és közülük 9-en, köztük Krisztián jutottak tovább a heti döntőbe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában