Legyen tánc

2021.10.18. 18:38

A szeretőd voltam – Ramóna elszólta magát, de Kinizsi Ottó tovább táncolhat

Kinizsi Ottóék majdnem padlót fogtak a hír hallatán: újra parkettre léphetnek a Dancing with the Stars-ban. Lékai-Kiss Ramóna viszont elszólta magát a műsorban

Kemma.hu

Kinizsi Ottóék majdnem padlót fogtak a hír hallatán: újra parkettre léphetnek a Dancing with the Stars-ban. Lékai-Kiss Ramóna viszont elszólta magát a műsorban

Forrás: tv2play.hu

A szombat esti adásban a két műsorvezető, Stohl András és Lékai-Kiss Ramóna olyan jó érzékkel húzta az időt és fokozta az izgalmakat, hogy a tatabányai származású Kinizsi Ottó és gyönyörű táncpartnere kis híján padlót fogott, amikor megtudta: elkerülték a veszélyzónát. A színész és Szőke Zsuzsanna biztos továbbjutóként folytathatta a versenyt a TV2 táncos showműsorában.

Vajon ki jut tovább? A műsorvezetők a végsőkig fokozták az izgalmakat (Fotó: tv2play.hu)

A szombati adás azonban az eredményhirdetés előtt is tartogatott izgalmakat Kinizsi Ottó számára. Az egyik legemlékezetesebb talán az volt, amikor Lékai-Kiss Ramóna műsorvezető Ottóék tánca után elszólta magát.

A pontozást követően Ramóna viccesen szúrt oda: „Egy dolgot tudok neked mondani: egy kicsit fáj, hogy a múltadból kihagytál az emlékezésnél, mert voltam a szeretőd, a szerelmed, a barátod és minden is, de nem baj!”

Kinizsi Ottónak és Szőke Zsuzsannának volt oka az ünneplésre (Fotó: tv2play.hu)

Kinizsi Ottó nem késlekedett a válasszal, így reagálta le a helyzetet: „Ezeket ne áruljuk el élő adásban, Rami!”

„Bocsánat, nem akarlak kellemetlen helyzetbe hozni, de ismerlek húsz éve, és hogy te most felszabadult voltál, az biztos!” – dicsérte meg Ramóna a versenyzőt, akit 20 éve ismer, hiszen kamaszként együtt szerepeltek egy tévésorozatban: karaktereik szerettek egymásba, erre utalt a Dancing with the Stars műsorvezetője.

A java még hátravan

Kinizsi Ottó és Szőke Zsuzsa egy hét múlva Árpa Attila és Stana Alexandra, Kamarás Iván és Mikes Anna, Tóth Andi és Andrei Mangra, Nagy Réka és Hegyes Bertalan, Kempf Zozó és Keresztszegi Ramóna, Kozma Dominik és Lissák Laura, valamint a végül szintén továbbjutó Dobó Kata és Köcse György párosával mérheti össze újra tánctudását. Az adásban Cooky és Szécsi Debóra búcsúzott a nézőktől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában