aranyszívű zenészek

2021.09.26. 12:09

Felejthetetlen élményt adtak a Down-szindrómás tatabányai kisfiúnak Kowáék

A Kowalsky meg a Vega zenészei nemcsak mosolyt csaltak a komoly betegségből éppen felépülő Peti arcára, de egy életre szóló élménnyel ajándékozták meg kis rajongójukat.

Kemma.hu

A Down-szindrómás Peti történetére még emlékezhetnek olvasóink, pár éve édesanyjával, Zsankó Dubiel Anikóval beszélgettünk, aki egyben a Mindownnap nevű, igen népszerű blog szerzője is. A közelmúltban ezen az oldalon mesélt Peti súlyos tüdőgyulladásáról, ami miatt néhány napra kórházba kényszerült a kisfiú, ahol elárulta, mennyire szeretné elolvasni nagy kedvence, a Kowalsky meg a Vega együttes könyvét. A zenészekhez is eljutott a kívánság, akik nemcsak a könyvvel lepték meg az ifjú rajongót, de személyesen hozták el azt Tatabányára.

Mint a bejegyzésben olvashatjuk, az együttesből Kowa és Jimmy tette tiszteletét Petinél, aki, mint édesanyja írja, alig bírt felocsúdni a meglepetésből, aminek még sokáig a hatása alatt maradt.

Anya, itt voltak a Kowáék. De hogyan? Jönnek holnap a többiek is? A legjobb vendégeink voltak Ők. Jó nagy meglepetés volt. Ők is szeretnek engem, nemcsak én őket – idézi Peti szavait Anikó.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában