klipforgatás

2021.08.10. 07:29

Imádják Tóth Gabi esztergomi fotóit a rajongók

Tóth Gabi új klipjében úgy fest, hogy Esztergom is fel fog tűnni, a rajongók pedig mrá most imádják az énekesnő megjelenését benne.

Kemma.hu

Tóth Gabi új klipjében úgy fest, hogy Esztergom is fel fog tűnni, a rajongók pedig mrá most imádják az énekesnő megjelenését benne.

Forrás: Tóth Gabi/Facebook

Fotó: feketevirag01

A Dunakanyarban forgatta legújabb, Az én szívem című dalhoz készülő videóklipjét Tóth Gabi. A most forgatott klipről Gabi a Petőfi TV Én vagyok itt című műsorában mesélt Szentendrén. Mint mondta, a Dunakanyar szépségeire fókuszálva, az itt élő emberekkel forgatott, és nagyon fontos, emblematikus, szimbolikus képeket akartak megörökíteni. Mint fogalmazott, a dal mondanivalója leginkább az, hogy a csodás értékeinket és hagyományainkat tartsuk fenn és

úgy adjuk tovább a fiataloknak, hogy büszkék legyenek rá.

Mindemellett hitéről, a magán viselt szimbólumokról is mesélt. Az énekesnő egyébként hamarosan Ferenc pápa előtt is fellép majd egyébként. Ahogy arról beszámoltunk, a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra hazánkba érkező katolikus egyházfő szeptember 12-én a Hősök terén misézik majd. Ezt előzi majd meg az a kétórás műsor, amelyben 2100 tagú énekkar, Sena Dagadu, Miklósa Erika és a Jazzation acappella együttes is közreműködik Gabi mellett. Megyei vonatkozású hír ezzel kapcsolatban, hogy az esztergomi Temesvári Pelbárt Ferences Gimnázium volt diákja, a színművész Pindroch Csaba Kubik Annával tesz majd tanúságtételt a felvezetű műsorban.

Instagram-oldalán egy olyan fotót is megosztott az énekesnő, amelynek hátterében az esztergomi bazilika látható, így valószínűleg a királyváros is felbukkan majd az új klipben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában