Ricsi

2021.02.06. 08:38

Bocsánatkérés és sírós búcsú az Exatlonban – nem bírt a könnyeivel a tatabányai taxis

Sima párbajon kapott ki a tatabányai taxis, Balogh Ricsi a párbajon, így neki kellet távoznia az Exatlonból.

Kemma.hu

Hat hét után, a második párbajon kiesett az Exatlonból a tatabányai taxisofőr, Balogh Ricsi. A kihívónak Szabó Benővel kellett párbajoznia, és négy-nullra kikapott tőle, így távoznia kellett a játékból. A búcsú igencsak könnyesre sikeredett.

Ricsi Palik Lászlónak arról beszélt, hogy szeretne erős maradni, de hamar eltörött a mécses, így könnyeivel küzdve mondott köszönetet neki, és mindenkinek.

Látjuk egymást Tatabányán!

– mondta Laci Ricsinek, aki elárulta. bár szomorú, valóra vált az álma. 3-4 éves korában apukája ugyanis megkérdezte, mit szeretne majd, mire ő azt mondta: benne lenni a tévében.

Gelencsér Timinek később arról beszélt, hogy nagyon szép hat hetet tud magad mögött, de neki ennyi volt megírva. Hozzátette azt is, hogy fegyelmezettséget is tanult, és saját magáról is sok dolgot tudott meg.

– Új emberekkel ismerkedtem meg, és hálás vagyok mindenkinek, aki bátorított, hogy itt a helyem. A mai nap sajnos nem nekem kedvezett – tette hozzá.

Szóba került az is, hogy mi okozhatta a vesztét.

– Az akadálypálya ment, de a fókusz teljesen elment.

Fejben nem voltam ott. Azt éreztem, hogy Benő nagyon szeretné ezt, és megérdemelte, hogy ő maradjon bent. Remélem, a csapat tagjaként hozza majd tovább a pontokat.

– tette hozzá a tatabányai taxisofőr, aki első párbaját négy-nullra nyerte, míg most ugyanilyen aránnyal maradt alul.

– Geri a barátom, nem is tudom, hogy nyertem ellene annyira – elmélkedett, hozzátéve, hogy a mostani párbaj előtt három órát, ha aludt és nem volt elég összeszedett. Bár nem akart kifogásokat keresni, úgy vélte, hogy a Benővel való konfliktusa is befolyásolta. A maga lelkét is nyugtatva a párbaj előtt mindenesetre még egyszer bocsánatot kért a csapattársától.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában