megszólalt

2021.01.21. 10:18

Rendőrök Lajcsinál – elmondta az ügyvéd, mi történt pontosan

Nyomozók jelentek meg január 21-én Galambos Lajos mocsai házánál. Ügyvédje szerint semmilyen új gyanúsításról nincs szó.

Kemma.hu

Galambos Lajos

Fotó: Hagymási Bence

Ahogy arról lapinformációk alapján beszámoltunk, 10 nyomozóból álló csoport rohanta le Galambos Lajos, akinek mocsai házát, január 21-én hajnalban. A rendőrök az ismert trombitást nem találták otthon, ugyanis külföldre utazott, hogy ott ünnepelje 60. születésnapját. A rendőröknek a zenész felesége, Boglárka nyitott ajtót.

Egyelőre a barátai sem tudják, hová utazott, de az biztos, hogy március 3-án újra meg kell jelennie a Budaörsi Járásbíróságon, ahol 18 millió forintos közüzemi lopással és vesztegetéssel vádolják. A Borsonline számolt be róla arról, hogy a Blikk információi szerint Lajcsit nagy összegű adócsalással gyanúsítják. Ezt azonban dr. Fröhlich Krisztián, a zenész ügyvédje kategorikusan cáfolta a Ripostnak. Mint mondta, ügyfele ellen nem folyik újabb nyomozás és nem is gyanúsítják semmivel.

„A megjelent cikkből szinte egy szó sem igaz! Annyi történt, hogy a rendőrség megjelent a birtokon és Galambos Boglárkával szemben foganatosítottak egy iratlefoglalást, egy hat évvel ezelőtti céges adásvétellel kapcsolatosan”

– részletezte az ügyvéd.

.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!