balogh ricsi

2021.01.16. 07:34

Megtáltosodott a tatabányai taxisofőr, a legjobb formáját hozta a sorsdöntő párbajon

A héten mutatott jobb formáját csúcsra járatta a pénteki párbajon a tatabányai taxisofőr, Balogh Ricsi az Exatlonban.

Kemma.hu

A héten mutatott jobb formáját csúcsra járatta a pénteki párbajon a tatabányai taxisofőr, Balogh Ricsi az Exatlonban.

Forrás: TV2

Az már csütörtökön eldőlt, hogy mint a legrosszabb statisztikájú kihívónak, pénteken párbajoznia kell Balogh Ricsinek. Azt viszont, hogy a tatabányai taxisofőr ellenfele ki lesz, csak a nagy csata előtt derült ki. A bajnokok egyébként Ricsi-Gergő összecsapásra készültek, utóbbi pedig azt mondta, szoros párbajra számít, ha őt jelöli ki a legerősebb kék, Nagy Dani.

Ricsi is bízott a sérült Dani korrekt döntésében, de azt is tudta, mindenképpen összpontosítania kell majd a játékban, hogy bizonyítson az itthoniaknak. Ezt az akarást, elszántságot egyébként érezte is Dani, mint fogalmazott, Ricsiben tudatosult az, hogy párbajoznia kell, és bízott benne, hogy a tatabányai taxisofőr kihozza majd magából a maximumot. Nos, ez így is történt

A négy életig tartó párbajt egy célfotóval együtt is simán, 4-0-ra hozta Gergő ellenében Ricsi, aki minden eddiginél pontosabban célzott az ügyességiben. Ahogy a győzelem után fogalmazott, nagyon fog neki hiányozni a barátja, és senkinek sem kívánja azt, hogy egy barát ellen kelljen harcolnia.

A villában arról is beszélt Ricsi, hogy nagyon örül, hogy folytathatja az Exatlont, de mindig a szobatársát, Gergőt keresi, ha csinálni akar valamit. Hozzátette: kiesett csapattársa mindig meg tudta nevettetni. Mint fogalmazott, tudja, hogy most tovább kell lépni, hiszen valamelyiküknek mindenképp menni kellett, de azzal nyugtatta magát, hogy Gergő már boldog, hiszen várja otthon a családja és z anyukája rakott krumplija.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában