gyönyörű és szexi

2020.10.31. 07:28

Az esztergomi bazilikával pózolt Palvin Barbi

Palvin Barbi pénteken újabb fotókkal jelentkezett, amelyek hátterében az esztergomi bazilika látható. A gyönyörű modell izgatottan készül az MTV EMA-re, ahol műsorvezetőként debütál.

Kemma.hu

5620655 29.08.2018 Hungarian top model Barbara Palvin at the opening ceremony of the 75th Venice International Film Festival.at the opening ceremony of the 75th Venice International Film Festival. Ekaterina Chesnokova / Sputnik

Ahogy azt korábban megírtuk, Palvin Barbarát hamarosan a tévében láthatjuk viszont. A könnyűzenei élet egyik legrangosabb eseménye, az MTV EMA ugyanis idén Magyarországról jelentkezik. A járványhelyzet miatt 2020-ban az MTV európai zenei díjátadója egy soha nem látott online showműsorral jelentkezik majd Budapestről és Londonból. A rendezvénysorozat történetében először kerül reflektorfénybe Magyarország, melynek egyik magyarországi műsorvezetője a világhírű szupermodell, Palvin Barbi lesz.

A november 8-i esemény alkalmával hazánk különleges helyszíneit láthatják majd világszerte a nézők, akik a modell vezetésével egy virtuális utazáson vehetnek részt, és felfedezhetik Budapestet és több magyarországi ikonikus helyszínt.

Barbi pénteken az esztergomi bazilikát mutatta meg követőinek. A rafináltan szexi világos mentazöld kiskabátban pózoló szupermodell már nagyon izgatott a közelgő műsor miatt.

– Annyira örülök, hogy megmutathatom a szülőhazámat mindenkinek november 8-án, vasárnap a @MTVEMA-ban!! Köszönöm a lehetőséget. Szórakozzunk egy kicsit! – fogalmazott " target="_blank" rel="noopener noreferrer">Facebook-oldalán és az Instagramon.

" data-instgrm-version="13">

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) által megosztott bejegyzés,

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában