Labdarúgó NB I

2021.02.26. 22:31

Hazai döntetlennel maradt sereghajtó a Diósgyőr

A sereghajtó Diósgyőr ugyan kétszer is vezetett, végül 2-2-es döntetlent játszott a vendég Mezőkövesddel a labdarúgó OTP Bank Liga 23. fordulójának pénteki nyitómérkőzésén.

A Mezőkövesd klubrekordját tovább javítva immáron tíz forduló óta veretlen, ez a leghosszabb aktív sorozat az élvonalban.

Egy szöglet után korán vezetést szerzett a sereghajtó, így a Mezőkövesd 384 perc után kapott újra gólt idegenbeli bajnokin. Pintér Attila együttese azonban hátrányban átvette az irányítást és több helyzetet is kidolgozott, mielőtt a félidő közepén Chrien révén egyenlített.

A második játékrész szinte teljes egészében eseménytelenül telt, mígnem a 84. percben Neszterov összehozott egy büntetőt a hazaiaknak, akik ezt értékesítették. A hátralevő rövid időben azonban a diósgyőriek nem tudták megőrizni előnyüket, mert a vendégek négy perc múlva újra egyenlítettek, így sorozatban negyedszer is döntetlent értek el idegenben.

OTP Bank Liga, 23. forduló:

Diósgyőri VTK-Mezőkövesd Zsóry FC 2-2 (1-1)

-------------------------------------------

Miskolc, zárt kapus, v.: Pintér

gólszerzők: Milovic (14.), Ivanovski (84., 11-esből), illetve Chrien (27.), Farkas (88.)

sárga lap: Suljic (38.), Pikk (55.), Drazic (82.), illetve Neszterov (84.)

Diósgyőri VTK:

--------------

Malenica – Milovic, Hegedűs J. (Zivulic, 62.), Soldo – Grgic, Márkvárt, Max (Roshi, a szünetben), Marin (Pikk, a szünetben) – Grozav, Vanecek (Drazic, a szünetben), Suljic (Ivanovski, 73.)

Mezőkövesd Zsóry FC:

--------------------

Szappanos – Farkas, Neszterov, Katanec, Vadnai – Chrien (Nagy D., 70.), Karnyicki, Besirovic (Vojtus, 87.) – Cseri, Jurina, Vutov (Rui Pedro, 58.)

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!