Telekom Vivicittá

2023.04.23. 18:05

Rászoruló gyermekért futottak az Ökumenikus Segélyszervezet ismert önkéntesei

A 1353 – Ne csak szurkolj, segíts! feliratú mezben induló sztárok a 10 kilométeres táv teljesítésével hívtak összefogásra.

Katus Attila a 38. Telekom Vivicittá futófesztivál 2023. április 23-án

Fotó: Ökumenikus Segélyszervezet

A figyelemfelhívó akcióban Lékai-Kiss Ramóna műsorvezető, Mezei Léda színésznő, Rátonyi Kriszta műsorvezető, Katus Attila sportaerobik világbajnok, Vanya Tímea és Som-Balogh Edina színésznők, a Segélyszervezet ismert önkéntesei és Gáncs Kristóf kommunikációs igazgató is részt vett: a 13:00 órakor kezdődő 10 km-es egyéni versenyben 1353 – Ne csak szurkolj, segíts! feliratú futómezben álltak rajthoz – közölte az Ökumenikus Segélyszervezet vasárnap.

Rászoruló gyermekért futottak az Ökumenikus Segélyszervezet ismert önkéntesei a vasárnapi Telekom Vivicittá futóversenyen
Fotó: Ökumenikus Segélyszervezet

Az akcióhoz egyéni indulók, valamint több, a segélyszervezetet támogató vállalati partner futócsapatai is csatlakoztak, akiknek Katus Attila tartott bemelegítőt. A segélyszervezet sátránál jótékonysági mezeket és egyéb sporteszközöket vásárolhattak a rendezvényre kilátogatók. Lehetőség volt perselyadománnyal, illetve egy HelloPay terminálon keresztül bankkártyával is csatlakozni az összefogáshoz.

Gáncs Kristóf, az Ökumenikus Segélyszervezet kommunikációs igazgatója a rendezvényhez kapcsolódóan elmondta, hogy hosszú évek óta építik a szervezet futóközösségét, melyhez sok egyéni versenyző és számos vállalati partner munkatársa csatlakozott már eddig is.

A mostani és a következő nagy futóversenyeken szervezett figyelemfelhívó akcióinknak az a célja, hogy minél több szurkoló váljon az Ökumenikus Segélyszervezet közösségének tagjává. Sokat segítenek ebben ismert önkénteseink, akik elköteleződésükkel mutatnak példát mindenki számára

– fejtette ki a kommunikációs igazgató. Hozzátette: akik személyesen nem tudtak jelen lenni, de szeretnének csatlakozni az Ökumenikus Segélyszervezet évente országosan 3000 rászoruló gyermeket segítő Kapaszkodó programjához, a 1353-as adományvonal tárcsázásával 500 forintot adományozhatnak hívásonként.

Az Ökumenikus Segélyszervezet Kapaszkodó programjáról a szervezet honlapján lehet többet olvasni, ahol nagyobb adományok felajánlására is lehetőség van.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában